Nem utókarácsony és nem előszilveszter✨ – 29-én A Kutya Vacsorája a TRIP-en

A két ünnep között A Kutya Vacsorája is kicsit ünnepi díszbe öltözik, táncra ösztönöz, hogy segítsen ledolgozni a karácsonyi bejgliket, és felkészíteni egy hatalmas bulival a szilveszterre! Ennek ellenére ez mégsem egy szimpla utókarácsonyi vagy előszilveszteri koncert lesz: ahogy az este beharangozó videójából is látszik (amin inkább a karibi, mintsem a téli hangulat uralkodik) a zenekar inkább szeretné kicsit kiszakítani a közönséget az ünnep kizárólagos bűvköréből:

A koncert azért is lesz különleges, mert a főváros egyik feltörekvő helyszíne, a TRIP hajó ad neki otthont. A hajót nem a megszokott bulinegyedben, de igazán könnyen megközelíthető helyszínen van a Batthány téren, a Parlamenttel szemben, így még talán egy kis felüdülést is jelenthet idelátogatni a kicsit jobban bejáratott klubokhoz képest.

© Csathóné Kenéz Dorottya (Dorottya Fotó)

A Kutya Vacsorája, az ország exkluzív zenei laborja sűrű évet zár a TRIP-es koncerttel: idén töltötte be 15. életévét, és adta ki a magyar alter idei egyik legerősebb koncepciólemezét, A Szerelem hétszert. Évzáró zsúrjukon természetesen a tőlük megszokott igényességgel előadott dalok és a frontember, Varga Livius performansz-szerű házigazdasága várható, és az arculatváltást figyelemmel követők a banda közösségi oldalán jól sejtik: jövőre még több izgalmat ígérnek a Kutyák!

Varga Livius

Facebook-oldal: https://www.facebook.com/akutyavacsoraja/

Az esemény Facebook-oldala: https://www.facebook.com/events/327818504633524/

Forrás: A Kutya Vacsorája