Slammerek és designerek a Bátor Táborért

A Bátor Tábor Alapítvány jótékonysági webshop kínálata teljesen átalakult, a Bátor Design márka alatt egyedi tervezésű kollekciót hoztak létre művészek segítségével, és külön ünnepi összeállítással is szeretnék az alapítvány üzeneteit megmutatni. A promóciót Lengyel Tamás és Péterfy Bori segítik.

Póló: Kemény Zsófi

Póló: Kövér András

Táska: Ligeti Dorottya

A most indult Bátor Design kollekcióban hazai kreatív szakemberek, művészek alkotásai láthatóak, akik szavakkal vagy különleges designnal segítettek abban, hogy egyedi stílusban jelenjen meg az alapítvány. Kemény Zsófi, Mészáros Péter, Simon Márton, Kövér András „Kövi” egy csattanós mondatban alkották meg mindazt, amit a Bátor Tábor jelent. A pólók design tervét Tóth Kata készítette, neki köszönhető többek között a Bátrak karácsonya bögre és sapka. A következő hónapokban a Bátor Design kollekcióban folyamatosan jelennek meg az új termékek, első körben Miklósvári Andrea tervezőgrafikus, és Ligeti Dorottya bőripari tervező különleges vászontáska és bögre designjai segítenek abban, hogy a vásárláson keresztül még több támogatás érkezzen az alapítványhoz.

Póló: Mészáros Péter

Póló: Simon Márton

Bögre: Tóth Kata

A kampány promócióban a slammerek mellett Péterfy Bori és Lengyel Tamás segítik a Bátor Tábort, akik nem egyedül modellként szerepelnek a kampányban, de social media elérésükkel is támogatják, hogy minél több emberhez eljusson a jótékony vásárlás híre. Az új termékekkel a Bátor Tábor több hírességet is meglepett, Jakupcsek Gabriella a „magamhoz mérem magam” pólóval, Szinetár Dóra egy horgolt rénszarvassal népszerűsíti a jótékony ajándékozást.

Gyereksapka: Tóth Kata

A webshop 6 évvel ezelőtt indult, de nyár végén kezdődött egy nagyobb átalakulás melynek egyik lépéseként Kövesdi Réka fotós pro bono az összes terméket újrafotózta, köztük a karácsonyi és Bátor Design termékek vizuális megjelenéséért is ő felelt.

Forrás: Bátor Tábor Alapítvány