A Budafoki Dohnányi Zenekar bemutatja: igazából karácsony – SZIMFONIKUS KONCERTSHOW

A Budafoki Dohnányi Zenekar hagyományteremtő jelleggel, az idén december 28-án is “igazából megünnepli a karácsonyt”! Ezen az estén a Papp László Budapest Sportaréna egy valódi szimfonikus koncertshow-nak ad otthont, amely izgalmasan ötvözi a zenét a tánccal és a képpel, ünnepi kikapcsolódást nyújtva gyermeknek és felnőttnek egyaránt.

A legnépszerűbb nemzetközi karácsonyi dallamok csendülnek fel a klasszikus zene és a pop világából. A koncertshow-t látványos légtornász- és tánc-betétek, valamint vetítés teszi még fergetegesebbé.

A különleges este során közreműködik Roby Lakatos (hegedű), a Sárik Péter Trió, a Swing à la Django, Szemere Zita, Fellegi Anna, Tóth Olivér énekesek, a Coincidance, az Adol Tánccsoport, a Magyar Légtornász Szövetség, a Jubilate Leánykar, gyermekkarok és a Budapesti Akadémiai Kórustársaság. Vezényel: Hollerung Gábor

Hollerung Gábor

A műsorban többek között hallhatják majd Britten: A Ceremony of Carols, Vivaldi: Négy évszak – Tél című műveit, Bach: 147. kantátát jazz feldolgozásban, Csajkovszkij: Diótörő-részleteket, Händel: Messiás-részleteket (nem csak klasszikus megközelítésben), filmzenéket a Reszkessetek betörőkből és a Polar Expresszből, egy nemzetközi karácsonyi egyveleget szimfonikusokra, és természetesen az Igazából szerelem című film két kultikus dalát is.

igazából karácsony
SZIMFONIKUS KONCERTSHOW
2018. december 28. (péntek), 19.00, Papp László Budapest Sportaréna

Fellépők:
BUDAFOKI DOHNÁNYI ZENEKAR
Roby Lakatos – hegedű
Sárik Péter Trió
Swing à la Django
Szemere Zita – ének
Fellegi Anna – ének
Tóth Olivér – ének
Coincidance (Koreográfus: Gyulai Júlia)
Adol Tánccsoport (Koreográfus: Adorjánné Olajos Andrea)
Magyar Légtornász Szövetség (Koreográfus: Vincze Tünde)
Jubilate Leánykar (Karigazgató: Sapszon Bori)
gyermekkarok
Budapesti Akadémiai Kórustársaság (Karigazgató: Tőri Csaba)

Vezényel: Hollerung Gábor

Jegyek kaphatók:

https://igazabol-karacsony-szimfonikus-koncert-show.broadway.hu/2018-12-28-19-00

Forrás: Broadway Event