ELTE Alumni jótékonysági est

Fennállásának 10. évfordulóját ünnepli a 2018/19-es tanévben az ELTE Alumni Szervezet, ennek apropóján 2018. december 7-én Jótékonysági Estet szervez.

Bartók Béla Énekkar és Egyetemi Koncertzenekar

Az ELTE Alumni Szervezet az ELTE Alumni Alapítvány közreműködésével Jótékonysági Estet szervez, melynek kiemelt célja az alumnusok számára színvonalas szórakoztatás, összejövetel biztosításán keresztül a volt hallgatók összefogásával támogatásban részesíteni az egyetem tehetséges és szociálisan rászoruló hallgatóit. Ennek érdekében félévente ír ki pályázatot hallgatók Erasmus+ ösztöndíjának kiegészítésére. Emellett számos más, összegyetemi, kari, intézeti, intézményi programhoz nyújt támogatást. A Jótékonysági Est belépőjével az Alapítványon keresztül támogathatjuk az ELTE Alumni törekvéseit.

Molnár Ágnes

A Jótékonysági Esten fellép az ELTE „Eötvös” Művészeti Együttes: a Bartók Béla Énekkar és Egyetemi Koncertzenekar – meghívott vendégművészünk Molnár Ágnes szólista közreműködésével -, továbbá az  ELTE Néptáncegyüttes.

MŰSOR:

A Bartók Béla Énekkar és Egyetemi Koncertzenekar előadása – John Rutter Magnificat című műve csendül fel meghívott vendégünk, Molnár Ágnes szólista közreműködésével

  • vezényel: Kovács László Liszt-díjas, kiváló művész
  • hangképző: Juhász Bence; Koncertmester: Dúlfalvy Éva

Szünet

Az ELTE Néptáncegyüttes előadása

    • Bonchidai táncok (verbunk, sűrű magyar, csárdás, friss csárdás)
    • Mezőségi táncok (sűrű magyar, korcsos, szökős, sebes csárdás)
    • Kalotaszegi táncok (legényes, csárdás, szapora csárdás)

ELTE Néptáncegyüttes

Belépéshez javasolt az 1000 Ft értékű támogatói jegy megváltása helyben, vagy előzetesen az online befizetési oldalon (ez utóbbi esetben a „megjegyzés” rovatban jelezze, ha részt vesz az eseményen). Az előzetesen megvásárolt jegy felmutatói ELTE Alumni emblémás jelvényt/hűtőmágnest kapnak ajándékba.

AJÁNDÉKKAL IS KEDVESKEDÜNK TÁMOGATÓINKNAK A JUBILEUM ALKALMÁVAL!

Azok, akik a helyszínen támogatják az ELTE Alumni Alapítványt, prémium kategóriás ELTE Alumni emblémás nosztalgiatermékeket kaphatnak ajándékba – a készlet erejéig. A végösszegbe a támogatói jegy árát beszámítjuk.

      • 1000 Ft-tól jelvény/hűtőmágnes
      • 2500 Ft-tól vászontáska és jelvény/hűtőmágnes
      • 6500 Ft-tól mélykék galléros póló fehéren hímzett ELTE Alumni emblémával

Tombolát is szervezünk, melynek keretében az ELTE Alumni Szervezete részére e célból ajándékozott 2 gyönyörű kiadványt sorsolunk ki a Pytheas Könyvmanufaktúra kollekciójából. A tombola jegyeket érkezéskor adományozzuk azoknak, akik a tombola feliratú adomány gyűjtő urnába adományt helyeznek. A legkisebb címlet, melyet 1 jeggyel tudunk honorálni 200 Ft.

Amennyiben nem tud részt venni az eseményen, de a távolból támogatná a kezdeményezést, banki utalással, az online rendszeren történő befizetéssel, illetve a 13600/34 telefonszámra indított, 500 Ft értékű hívással (illetve SMS-el) teheti meg.

Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött.

Az eseményt hagyományteremtő céllal hozza létre az ELTE Alumni Központ. A támogatási lehetőségek változatosak. Támogatóink és önkénteseink neveit – amennyiben ismerjük elérhetőségüket és beleegyezésüket adják – a támogatói oldalon megörökítjük.Valamennyi ELTE körüli alapítvány támogatását bátorítja az ELTE Alumni Szervezet. Az est fényének fokozásához pályázatok útján a NEA (Nemzeti Együttműködési Alap) is hozzájárul.

Forrás: ELTE