Dalszerző Klub Müller Péter Sziámival – Ahol a dalok születnek

Alapegység a dal. Müller Péter Sziámi és vendégei azt firtatják, hogy mitől annyira hatékony ez a műfaj, miért érint- és mozgat meg mindenkit.

A havi rendszerességgel jelentkező műhely klubestben dalszerzők, költők és előadók mutatják be újdonságaikat, szokatlan megszólalásban, nem feltétlenül konformista hangvételben és hangszerelésben elhangzanak korábban már létező, feldolgozásra érdemes művek is. A klubest egyfajta „tehetségkutató” is: „Szabad a mikrofon” alapon pódiumra léphetnek új tehetségek is a saját friss termésükkel. Mindezen felül Müller Péter Sziámi ígérete szerint közösen tanulmányoznak egy-egy sikeres hazai, ill. külföldi slágert is, valamint minden esten létrehoznak egy városi népdalt a meghívott vendégekkel és a közönséggel együtt.

A Dalszerző Klub az egykori nagysikerű Songwriter’s Klub folytatása. Légy részese a dalok születésének, vegyél részt megalkotásukban!

Az első Dalszerző Klubra Mikulás napjának estéjén, december 6-án kerül sor a budapesti NyolcTíz Klubban. Az első este egyik sztárvendége Szakcsi Lakatos Béla lesz.

Dalszerző Klub Müller Péter Sziámival – Ahol a dalok születnek
December 6., csütörtök 20:00 – NyolcTíz Klub (Budapest VI., Király utca 8-10.)

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/691861984530172/

Jegyek: https://tixa.hu/dalszerzo