RAF – Kortárs Karácsonyi Vásár 2018

Több mint 100 fiatal, feltörekvő művész, és sok befutott kortárs alkotó megvásárolható művei az először megrendezésre kerülő Resident Art Fairen!

Bánki Ákos képzőművész és Schneller János művészettörténész a művészek legfrissebb alkotásaiból válogatott a vásárra: festmények, szobrok, fotográfiák és grafikák – valamennyi műfaj izgalmas kavalkádja várja a látogatókat.

Fókuszban a grafika

Ahogy mondani szokták: a grafika a gyűjtés előszobája. A vásáron a festmények mellett nagy számban találhatók grafikai munkák is: giclée nyomatok, szitanyomatok, litográfiák és fametszetek. Közös bennük, hogy mindegyik szignált, számozott, azaz egyedi példány. Ez a válogatás a műgyűjtéssel ismerkedő vásárlókat szeretné megszólítani.

Kiemelt tételek

A vásár az elérhető áron kínált műalkotások mellett felvonultat kiemelt tételeket is. Ezek a tételek 100 ezer forint feletti árkategóriában kerülnek kiállításra.

Kiemelt alkotók: Bullás József, drMáriás, Wahorn András, Bernát András, Braun András, Romvári Márton, Király András, Verebics Ágnes, Kovács Lehel, Naomi Devil, Stark Attila, Király Gábor, Fajgerné Dudás Andrea, Szöllősi Géza, Halász András

A vásár 2018. december 11-én 18-kor nyílik és december 22-ig látogatható, naponta 12 és 18 óra között.

Jöjjön el december 11. és 22. között a RAF-ra, ha érdeklik kortársai, ha belevetné magát a műgyűjtés kalandjába, vagy ha egyszerűen csak látni szeretne egy izgalmas tárlatot!

Fontos: A vásár helyszíne a Resident Art galéria helyett az A.P.A Galéria – cím: Atelier Pro Arts, 1085 Budapest, Horánszky u. 5.

Facebook-esemény: www.facebook.com/events/679356582465245

Instagram: www.instagram.com/resident_art_budapest

Forrás: Resident Art Budapest