Novemberi sasszé-parádé, avagy nemzetközi táncrangadó Pécsett

Hétvégén zajlik a Standard Táncok Formációs Világbajnoksága, immár a hivatalosan bejelentkezett formációk és sztárfellépők ismeretében készülhetünk a megmérettetésre.

A tánc, mint szórakozási és mozgásforma évezredek óta létezik, gondoljunk csak az afrikai törzsi táncokra, a hagyományos menyecsketáncra vagy a versenyszinten művelt táncformákra. A november 24-én megrendezendő Standard Táncok Formációs Világbajnokság ezt a hangulatot idézi meg tizenöt eltérő kulturális és nyelvi háttérrel rendelkező csapattal, hogy megmutassák, mi a közös bennük: a tánc iránti elkötelezettség, a kitartás és természetesen a győzni akarás. Egy-egy koreográfia megalkotása és tökéletesítése hosszú hónapokig tart, hiszen a csapatoknak öt különböző táncnemben kell összemérniük tudásukat.

A Világbajnokság szüneteiben sem lesz idejük unatkozni a látogatóknak, hiszen többek között a rendezvény szervezői, a SZIGO KTSE és a Kapronczai Művészeti Iskola táncbemutatói is helyet kapnak. Ami azonban valóban egyedivé varázsolja az eseményt, az a világhírű táncospár Andrea Silvestri és Váradi Martina táncbemutatója lesz, amit élőzenével kísér a VoiSingers csapata. Ha még ennyi sem lenne elég: Ördög Nóra immár második alkalommal vállalta el a háziasszonyi szerepet, és egykori versenytáncosi tapasztalatait hasznosítva kalauzolja majd a közönséget.

Látogasson el Ön is Pécsre, és vegyen részt egy világszínvonalú rendezvényen! További részletek és jegyek elérhetők a hivatalos weboldalon: https://www.wdch-formation-standard.hu/jegyvasarlas