Összecsomagolták a Szabadtérit az ünnepekre

November 5-től már hétféle Szabadtéri karácsonyi bérlet közül válogathatnak a különleges ajándékra vágyók. Idén sem maradhatott ki a sorból például a mindig népszerű premierbérlet, és az Újszegedi Színpad izgalmas bemutatóit is összecsomagolták az ünnepekre.

Hogyan kapcsolódik össze a Dóm tér és a karácsony? Nemcsak a fenyő, szalma és forraltbor illatú adventi vásár miatt, hanem a Szabadtéri révén is – kevés olyan karácsonyfa van, amely alatt ne lapulnának jegyek a Szegedi Szabadtéri Játékokra! November 5-től kezdve hétféle, kedvezményes bérlet nyújthat különleges ajándékélményt a csillagtetős színház szerelmeseinek. Ráadásul az első héten még változatos ajándékokkal is meglepik a szegedi, Szabadtéri Jegyirodában személyesen bérletvásárlókat.

A korábbi évekhez hasonlóan egyik Dóm téri bemutatóról sem maradnak le, akik az exkluzív Premier bérletet találják a meglepetéseik között. Izgalmas nyárra számíthat az is, aki a teljesen megújult Újszegedi Színpad első előadásaira vált bérletet: Moliére komédiája, a Don Juan, a Koldusopera brecht-musical és egy varázslatos családi mesebalett, a Hófehérke és a hét törpe avatja fel a különleges hangulatú játszóhelyet.

© Dusha Béla

Romantikából sem lesz hiány a Dóm téren: olyan nagyszerű művek kerültek egy bérletbe, mint az Aida, a Szerelmes Shakespeare és a Titanic. Aki a tánc rajongója, és ki nem hagyná a Hullámzó világ című táncjátékot, választhatja mellé a Szerelmes Shakespeare-t vagy a Titanicot is. Ha pedig a nagy klasszikusokat keresik, akkor az Aida, We Will Rock You és Titanic trió lehet az ideális választás. Az igazán mindenevőknek „háromfogásos” Szabadtéri-élmény jár: tánc, musical és opera is került egy bérletbe.

A nyáresti élmények sorozatát garantáló karácsonyi bérletek már 5700 forinttól elérhetők személyesen a Reök-palotában található jegyirodában, valamint online is.

Forrás: Szegedi Szabadtéri