Pop, színház, elektro a Fierbințeanu duóval

November 17-én a román Fierbințeanu duó vendégszerepel a Bakelit Multi Art Centerben. Amire számítani lehet: pop-punk esztétika filharmonikus fenséggel, elmélyülés a hétköznapok valóságában, az ember hitében és modern illúziókban, mint amilyen a szerelem, civil jogok, pornográfia, szocializmus, kapitalizmus, Isten, Sátán, Elvis, New York, és a többi. Extrém vizualitás, élő zene és korunk kritikája egy előadásban.

Fierbințeanu duó © Albert Dobrin

A The Great Scheme Of Things két főszereplő – a “valós-ál-” művészek, a tisztességes férfi és nő – és az ő találkozásuk körül forog, beleértve a releváns és irreleváns témákat és jelen korunk napi szinten használt szlogenjeit is. Ebben a környezetben a szereplők személyes, művészeti és reklámipari forradalomra készülnek.

A Fierbinteanu art-pop duót Gabriela Fierbinteanu (ének) and Cristian Fierbinteanu (számítógép, basszus, ének) párosa alkotja. Nyertesei a Cseh Centrum által szervezett Antonin Dvorak remix versenynek, élőben játszottak számos európai színpadon a berlini Konzerthaust is beleértve, és a Local Recordsnál jelentek meg albumaik.

Fierbințeanu duó © Albert Dobrin

További információk:
https://www.facebook.com/events/234861927322095/
http://bmac.hu/esemenyek/great-scheme-things-puzzle-fierbinteanu
online jegyvásárlás

Forrás: Bakelit Multi Art Center