A Baptista Szeretetszolgálat meghívására Budapestre érkezik Chuck Norris

Az egykori legendás akcióhős, a híres színész, Chuck Norris Magyarországra érkezik feleségével, hogy részt vegyen a Baptista Szeretetszolgálat karácsonyi jótékonysági rendezvényén, a Cipősdoboz gálán november 24-én a Papp László Budapest Sportarénában. Ezzel útjára indítják az országos akciót, mely során cipősdoboznyi ajándékokat gyűjtenek a rászoruló gyermekeknek. Chuck Norris baptista családból származik, fontos számára a hit. Ennek szellemében neveli hét gyermekét és tizenhárom unokáját.

Gena és Chuck Norris

  • Szerettünk volna egy olyan világsztárt vendégül látni, aki baptista, s egyben igen népszerű is, s általa kellő figyelmet kaphat nagyszabású jótékonysági akciónk, melyet immár kilencedik alkalommal rendezünk meg az Arénában. A teljes bevételt a Cipősdoboz akcióra fordítjuk – mondta el Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat vezetője. Hozzátette: a színész prédikálni fog az egybegyűlteknek.

Chuck Norris maga is lelkesen jótékonykodik, saját alapítványát rászoruló gyerekek megsegítésére hozta létre feleségével, Genaval. Így szívesen vállalta a díszvendég szerepét a Budapest Arénában megrendezendő gálán. Már csak azért is, mert az alkalom egyben hálaadás napi ünnepség is. A hálaadást minden év november hónap negyedik csütörtökén tartják meg az Amerikai Egyesült Államokban, ez az egyik legfontosabb egyházi ünnepnek számít ott. A hagyományok szerint az őszi betakarítások után ekkor adnak hálát Istennek a termésért, és sok más áldásért is.

A gálán a zenéről a Magna Cum Laude énekese Mező Misi és barátai gondoskodnak.

Chuck Norris – hálaadó ünnep a baptistákkal
2018. november 24. (szombat) 18.00, Papp László Budapest Sportaréna

A jegy megvásárlásával mindenki egy nemes ügyet támogat.

A jegyek kaphatók: https://chuck-norris-halaado-unnep-a-baptistakkal.broadway.hu/2018-11-24-17-00

Forrás: Broadway Event