Kemény Zsófi és Hajós András az első Art&Design Marketen!

A 15 éves kulturális online magazin, az Antropos.hu álmodta életre azt az Art & Design Market elnevezésű eseményt, ami tulajdonképpen egy kiállítással egybekötött vásár. Egy olyan különleges vásár, ahol több tucatnyi művész és kiállító vonul fel, hogy megmutatkozzon, és lehetőséget biztosítson arra, hogy alkotásaikat megvásárolhassa az odalátogató közönség.

10.00-18.00 között nyitva tartó vásáron nem csak nézelődni, vásárolni lehet majd, hanem találkozni és beszélgetni is Kemény Zsófi író/költő/slammerrel és Hajós András dalszerző, médiaszemélyiséggel, akik egy beszélgetés keretén belül “váltják meg a világot” design, divat és kulturális témákban (moderátor: Tarnóczi Balázs, az Antropos.hu szerkesztője).

Mindez 2018. október 20-án 12:15-től a Morrison’s 2. belső, fűtött és fedett udvarán.

Hajós András így vall a divathoz való viszonyáról: „Tökéletesen képben vagyok a divat-trendekben. Hibátlan érzékkel tudom megkülönböztetni a „majdnem’-et az „igazi”-tól. Hosszú évek munkájával kialakítottam egy tévedhetetlen aranyszabályt: a divat az, ami nem rajtam van.”

Az esemény folytatásaként a különteremben zajló workshop-on Demeter Petra – a Cockpit Journal blog szerzője – beszélget a tervezőkkel.

A kiállítók, illetve árusítók között számos divattervező, kiegészítő-tervező, kézműves, ötvös és design ékszerkészítő, festő, grafikus, valamint digitális alkotó munkájával lehet megismerkedni.

A rendezvény időpontja: 2018. október 20., szombat 10.00-18.00 között

A rendezvény helyszíne: Optica club és Morrison’s 2 klub fedett/fűtött udvara – Budapest, V., Szent István krt. 11. (közel a Jászai Mari térhez)

Részletes információk: http://antropos.hu/veluk-talalkozhatsz-az-elso-artdesign-marketen/

Forrás: Antropos.hu

 

,