Kele Juci: We can fly

• Kele Juci • ‘we can fly’ kiállítása •
Tranzit Art Café
2018 október 19. 18:30 – november 15.
megnyitja :
• Herman Pierre – RTL Magyarország Kreatív Igazgató
• Bozsó Tibor – csellista
• DJ Bem – Holy Rollerz

Gyerekeket, kutyákat és egyéb csatolt részeket szeretettel látunk!!! ♥

„Csukd be a szemed, és várj. Aztán ugorj egy nagyot a mélybe. Ne félj, nem fogsz leesni! Csak tárd ki a karod, engedd ki a hajad, vagy csak úgy hidd el, hogy menni fog!

Ez a kiállítás erről szól. Lányokról, tündérekről, medúzákról, és mindenféle lényekről, akik elhitték. Kele Juci képein (már megint) minden lehetséges. De a merülést nem lehet megúszni. WE CAN FLY! mondja a költő, illetve festő, és elhisszük neki. Kérdés nélkül ugrunk újra fejest ebbe a csodálatos mesevilágba, ami attól ennyire szerethető, hogy kedves, szemet vonzó, és csak amikor behúzott, vesszük észre, hogy már nincs kiút. De nem is akarunk kimenni, lebegni akarunk Jucival, átélni, amit ő, és elveszni ebben a nagy, fizikai törvények nélküli mese-pszichedelikumban.

Hetedik alkalommal állít ki Kele Juci. A hetes szám különleges jelentőséggel bír a mesékben is, és Juci életében is, mert visszatér oda, ahol az első lehetőséget kapta évekkel ezelőtt: a Tranzit Art Caféba. A megnyitó időpontja sem véletlen: ez a nap a Festészet Napja. A kiállítást megnyitja Herman Pierre (RTL Magyarország Kreatív Igazgató), illetve csellón Bozsó Tibor fog játszani. Utána DJ Bem Tábornok (Holy Rollers) adja az est lüktetését.”

Tranzit Art Café
Kosztolányi Dezső tér, 1114, Budapest
H-P 9:00-22:00, Sz 10:00-21:00, V zárva
Megközelíthető: villamos: 19, 49 busz 7, 53, 58, 114, 150, 153, 154, 213, 214, 240

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/261249194528425/

Honlap: http://kelejuci.com/

Faceebook: https://www.facebook.com/kelejuciart/

Instagram: https://www.instagram.com/kelejuci/

Fotók: a művész engedélyével