Parapszichológia – a rejtélyek világa: Paulinyi Tamás új könyvének bemutatója

Paulinyi Tamás új könyvének bemutatója a SZINTÉZIS Szabadegyetem október 14-i nyitott napján (17 00– 8 30).

PARAPSZICHOLÓGIA – a rejtélyek világa
Kutatók és fenomének / Megtörtént esetek / Meghökkentő tények
A kötet a KOSSUTH KIADÓ gondozásában jelent meg.

A Szintézis Szabadegyetem nyitott napjának záró programjaként kerül sor Paulinyi Tamás új könyvének nyilvános bemutatójára – PARAPSZICHOLÓGIA, a rejtélyek világa –, mely egyben beszélgetés a szerzővel a parapszichológia elméleti és mindennapos jelentőségéről.

A beszélgetést R. Kárpáti Péter vezeti, a szerző beszélgetőtársai Laár András művész, és Szendi Gábor pszichológus lesznek!

A zenés állófogadáson Kelemen Béla énekes-gitáros, zeneszerző működik közre.

A könyvbemutatót a szerző által vezetett Szintézis Szabadegyetem nyitott napja keretezi, ami 10.00-től 16.30-ig tart és alapvetően a könyv tematikájához kapcsolódik.

Ez a kötet a tudományos igényű olvasók számára is korrekt eligazodást nyújt a parapszichológia nehezen átlátható és rejtélyekkel teli birodalmában. Paulinyi Tamás harminc éves pszi-kutatói munkássága alapján hitelesen foglalja össze ezt a nehezen megközelíthető és kifejthető témakört. A könyv szerkezete a pszi-kutatás történetének ívét követi, a témát valós személyeken, valamint megtörtént eseteken keresztül mutatja be. A függelék a pszi-képességekkel kapcsolatos otthon is végezhető képességfejlesztő gyakorlatok technikáit is részletezi, nemcsak felnőttek, hanem gyerekek számára is.

Ajánlások

Nagyra tartom Paulinyi Tamás kitartó munkáját, amit a parapszichológia és az ezotéria területén évtizedek óta kifejt. Az olvasónak ez a könyv remek alkalmat nyújthat arra, hogy szembesüljön saját előítéletességével, mert a tudomány története mindig is a kétkedésre, ám a tények tiszteletére tanít.

Szendi Gábor pszichológus

*

Paulinyi Tamás polihisztor. Feltaláló, tudós kutató, de izgalmas költő, és író is egyben. E könyvben ugyan parapszichológiai kutatásait szedte tartalmas csokorba, de tapasztalatain keresztül átszűrődik egy minden irányba nyitott ember elfogulatlanul korrekt szemlélete is.

Laár András művész

*

Szívből ajánlom Tamás remek – és az elmúlt évtizedekben végzett munkásságának tapasztalatait összefoglaló – könyvét mindazoknak, akik a parapszichológia ma még ingoványos világában egy nagy tudású és józan vezető segítségével szeretnének eligazodni.

Domján László agykontroll oktató

A programról és a helyszínről további részletes információk:

http://www.szintezis.info.hu/Modulok/PSZI-Modul-2018-2019