Horváth Csaba: Reptéri nyúl Beszélgetések Tóth Krisztinával könyvbemutató – Olvasás Éjszakája, Örkény István Könyvesbolt

Horváth Csaba Reptéri nyúl Beszélgetések Tóth Krisztinával című könyv bemutatója az Olvasás Éjszakáján, 2018. szeptember 29-én, szombaton, 19 órakor  az Örkény István Könyvesboltban (1137 Budapest, Szent István krt. 26.).

A szerzőkkel Kőrössi P. József, a Noran Libro Kiadó vezetője beszélget.

Hiába próbálja takargatni földönkívüliségét – felnőttként már jóval sikeresebben, mint gyerekként –, sokszor úgy érzi magát, mint egy marslakó. Vagy egy zebrán átkelő nyúl. Vagy egy reptéri nyúl – mert akármilyen furcsa, abban a nagy zajban is élnek nyulak. Tóth Krisztina életét és munkásságát a Horváth Csabával folytatott beszélgetéseken keresztül ismerheti meg az olvasó. Előkerül vers, novella, regény, dráma, gyerekkönyv és műfordítás, közben pedig tárgyak, amik történeteket hordoznak, és állatok, akikhez hasonlóan gyakran az ember is kiszolgáltatott.

A bemutató után Horváth Csaba és Tóth Krisztina dedikálják a könyvet, amely a helyszínen kedvezményesen vásárolható meg.

MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!

Olvasás Éjszakája program, 2018

Forrás: Kossuth Kiadói Csoport