Limpár Imre: A siker tervezhető A praktikus tudás lélektani könyve bemutató

Limpár Imre A siker tervezhető A praktikus tudás lélektani könyve bemutatója 2018. szeptember 18-án, kedden, 17.30 órakor az Örkény István Könyvesboltban (1137 Budapest, Szent István krt. 26.)

A könyvet Szily Nóra újságíró, pszichológus mutatja be.

„Olyan az életünk, amilyenné gondolataink teszik.” (Marcus Aurelius)
Limpár Imre
A siker tervezhető
A praktikus tudás lélektani könyve

„Hiszem, hogy mindig van másik út, hogy mindig tehetünk mást, mint amit eddig tettünk, s pont ezért lehetséges a változás.”

Sikeres bárki lehet, de mégsem akárki. E könyv annak íródott, aki hajlandó végre kezébe venni a sorsát. Célom az volt, hogy mindenki számára biztonságos eszközöket nyújtó írást adjak az olvasók kezébe, hogy miként szabadulhatunk meg a pörgés rabigájából, hogy az életünk ne csak hajsza legyen, ahol mások életét éljük és céljait valósítjuk meg, hanem ahol végre merünk magunkra fókuszálni, s mindezt nem fogcsikorgatva, hanem derűsen, mosolyogva. Hiszek abban, sőt tudom, hogy mindez lehetséges.

Ha valaki közelít a sikerhez az üzleti életben, a tapasztalatok szerint sokszor elér egy kritikus lélektani határponthoz, és nem érti, miért nem képes áttörni a falakat, holott elvben minden módszert ismer. Ellenben ha valaki a lélektan felől közelíti a siker birodalmát, megint csak az ürességbe markol, mert pszichés felismeréseinek nem lesz a hétköznapokba ültethető konkrétuma.

Ez a könyv a hogyanokról szól.

A szerzőről:

Limpár Imre, tanácsadó szakpszichológus

Szakmájában azon kevesek közé tartozik, akiket sokkal inkább a jövő, mintsem a múlt érdekel. Elsősorban a hogyanok foglalkoztatják, és a változás mikéntjei.

Szakterületei: időgazdálkodás, karriermenedzsment, konfliktus- és stresszkezelés, az önbizalom pszichológiája.

„Válság- és kríziskezelési specialista. Pengeéles kérdéseit pontosan oda célozza, ahol a legmélyebb válaszok rejtőznek. Önbizalmat ad, létezni tanít. Beindítja a folyamatokat, melyek által elindul a pozitív változás a személy, a csoport vagy a szervezet életében.” (T. Ágnes)

Ajánljuk a könyvet menedzsereknek, életmódváltás előtt állóknak és azoknak is, akik zsákutcában érzik magukat.

Kossuth Kiadó
3600 Ft

Forrás: Kossut Kiadói Csoport