Exkluzív előadás Csányi Sándorral: Vallomások zárt ajtók mögött

Csányi Sándor Vallomások zárt ajtók mögött című estje igazi „önfeltáró önvalóság-show”. Pontosabban: egy igazán szórakoztató és lehengerlő este interaktív formában, amelyen napvilágra kerülnek eddig nem hallott emlékek, történetek, személyes vallomások, és természetesen maga a nagybetűs művészet is terítéken lesz. Egyszóval: minden, ami Csányi Sándor… Mindez egy provokatív, improvizációs előadás és beszélő-show keretében valósul meg a MOM Kulturális Központban, 2018. szeptember 21-én.

Csányi Sándor Jászai Mari-díjas magyar színész, érdemes művész. Gyermekkora óta színésznek készült, az általános iskola elvégzése után mégis épületgépészeti szakközépiskolában folytatta tanulmányait. Érettségi után végre álmai beteljesítése felé fordult, és a kaposvári Csiky Gergely Színházban segédszínészként tanulta a színészmesterséget. 1997-ben sikeresen felvételizett a Színház- és Filmművészeti Főiskolára, Marton László osztályába. A főiskola elvégzése után, 2001-ben, a Krétakör Színház tagja lett. 2002 és 2012 között a Radnóti Miklós Színház tagja volt. 2013 és 2018 között a Thália Színház művészeti vezetője, majd 2018-tól a színház tagja. Számtalan színházi szerepe mellett olyan nagy sikerű filmekben tűnt fel, mint a Kontroll, a Csak szex és más semmi vagy a Szabadság, szerelem.

A köztudottan visszahúzódó művész most kivételt tesz, és egy igazán exkluzív műsorral örvendezteti meg rajongóit. Előbb egy hölgy fogja „vallatni”, ezt követően pedig a közönség kérdezhet tőle – méghozzá bátran. Az előadás hossza 85 perc. Nem érdemes kihagyni ezt a valóban egyszeri alkalmat!

Csányi Sándor estje: Vallomások zárt ajtók mögött
Önfeltáró önvalóság-show

2018. szeptember 21. péntek 18.30
Helyszín: MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.
https://www.jegy.hu/program/csanyi-sandor-estje-vallomasok-zart-ajtok-mogott-onfeltaro-onvalosag-show-947790

Forrás: Infúzió Produkció