A Magna Cum Laude és a Kicsi a Világ Martonvásáron

Szeptember harmadik hétvégéje már évek óta sokezer vendéget vonz a Szent László-patak mentén fekvő Fejér megyei Martonvásárra. Míg szeptember 15-16-án, szombaton és vasárnap a térség legnagyobb népzenei fesztiválja, a Magyar Népdal Napja kerül megrendezésre, addig szeptember 14-én, pénteken este a hazai fesztiválszínpadok egyik legnépszerűbb hazai zenekara a Magna Cum Laude csap a húrok közé az Emlékezés terén kialakított szabadtéri nagyszínpadon.

Színezd újra, Minden állomás, Átkozott nők, Túl későn, Visszhang, Főnököm, Pálinka dal…, csak hogy néhányat említsünk a Magna Cum Laude megannyi sikerdala közül. A 19 éve működő sláger-gyáros gyulai zenekart már senkinek nem kell bemutatni. A zenekar-alapító Mező Misi, Szabó Tibi, Kara Misa triója Lesták Marci billentyűssel és Török Máté dobossal kiegészülve szívhez szóló és elgondolkodtató dalaik, lendületes stílusuk, igazi lüktető koncertjeik révén hamar a fesztiválok főattrakciójává és sokak kedvencévé váltak.

A Magna Cum Laude előtt 19 órától a 2014-ben, Korányi Dorka (ének) kezdeményezésére alakult Kicsi a Világ zenekar egy igazi örömzenei koncerttel készül. Zenéjük a trip-hop és a chill-out irányából indult, de számaikba minden zenekari tag belerakja saját világát, így a dalokban időnként egészen sajátos módon keverednek a pop-os és a rock-os elemek. A zenekar tagjai Korányi Dorka mellett Tiszai Vivi (dob), Mészáros Lőrinc (basszusgitár), Kristóf Misi (billentyű) és Gömöri Marci (gitár).

Magna Cum Laude Martonvásáron

Minden, ami fontos, benne van a videóban😀Magna Cum Laude koncert szeptember 14-én Martonvásáron! A hangulattal nem lesz gond:)Hivatalos esemény: goo.gl/WCNvb8Jegyek: goo.gl/qi67fwMindenkit nagy szeretettel várunk!

Közzétette: Brunszvik – Beethoven Kulturális Központ – 2018. szeptember 2., vasárnap