Hat évtizednyi hűséges szerelem titkát tárja fel új, exkluzív előadásában Müller Péter – Hogyan szeressünk? Az örök kérdésre keresi a választ a magyar ezoterikus irodalom nagymestere

Létezik egy téma, amely mindannyiunkat egyformán izgat, ez pedig a (kortalan) szerelem és az örök boldogság elérésének titka. Hogyan szeressünk jól, egyáltalán hogyan szeressünk, és miként élhetünk szeretve és boldogan? Ennek megértéséhez kerülhetünk közelebb, ha 2018. szeptember 14-én ellátogatunk a MOM Kulturális Központba, ahol Müller Péter, a magyar ezoterikus irodalom nagymestere legújabb, 2018 őszén megjelenő Vallomás a szerelemről című könyvét mutatja be egy tőle megszokott különleges előadás keretében.

Müller Péter a magyar ezoterikus irodalom nagymestere – egyben büszke dédnagyapa és hat évtizede szerelmes férj –, aki előadásain nemcsak értékes gondolatokkal ajándékozza meg a közönséget, de elragadó, feledhetetlen és különleges lényével sajátos közösségi élményt teremt, az együttlét különleges légkörét hozza létre. Hogyan lehet az életet művészi fokra fejleszteni, megérteni önmagunkat és a világot – ezekre a mindannyiunkat egyformán érintő, fontos kérdésekre próbál meg válaszokat keresni. Előadásain az emberi sorsról, a boldogságról és az élet nagy válaszpontjairól beszél. Ezen az előadásán legújabb, 2018 őszén megjelenő könyvének témája áll a középpontban.

Müller Péter József Attila-díjas író, dramaturg, forgatókönyvíró, előadó, a hazai spirituális irodalom egyik legismertebb alakja. 1956-ban átesett egy halálélményen, és ez a tapasztalat egész lényét és művészi célkitűzéseit megváltoztatta. Mind színpadi művei, mind regényei és esszékötetei ennek a megrendítő tapasztalatnak az élményéből születtek. Könyvei minden kétséget kizáróan az utóbbi évek legsikeresebb ezoterikus kötetei közé tartoznak, ezt jelzi, hogy több százezer példányban keltek el. Spirituális művei mellett drámaírói tevékenysége is meghatározó, műveit itthon és a világ számos színpadán játsszák. Házas, feleségével 1956-ban ismerték meg egymást. Két gyermeke van: lánya, Müller Júlia színésznő és fia, Müller Péter Sziámi. Mindig is a test és a lélek összhangját hirdette; nyolc éven át bokszolt, és még most is majdnem minden nap lejár a konditerembe edzeni.

A műsor után dedikálás, könyvvásárlási, valamint exkluzív közös fotózási lehetőség is lesz.

Müller Péter-est: Lélekemelés felsőfokon
Vallomás a szerelemről
Kortalan szerelem – örök boldogság

2018. szeptember 14. péntek 19.00

Helyszín: MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.
Szervező: Infúzió Produkció

https://www.jegy.hu/program/program-94778

Forrás: Infúzió Produkció