Augusztus 1-én indul a Budapest Rooftop Cinema Special Edition

Az elmúlt hetekben a Corvin Club azonnali hatályú bezárása miatt a Budapest Rooftop Cinema is kénytelen volt bezárni kapuit. Azonban a szervezők nem hagyják cserben a tetőmozi közönségét! Amíg elszállnak a viharfellegek a „Tetőről”, addig sem maradnak szabadtéri mozi nélkül a filmrajongók.

Augusztus 1-én útjára indul a Budapest Rooftop Cinema Special Edition. A mottó továbbra is „Mozicsillagok a csillagok alatt”, ám a nyári szezon hátralevő részében a Corvin Plaza tetőteraszán láthatják kedvenceiket a nézők.

A helyszín adottságaiból és technikai felszereltségéből adódóan az eredetileg tervezett program kissé módosul, de a szervezők arra törekednek, hogy amennyire csak lehetséges, megtartsák a vetítéseket.

A BRC Special Edition főként a klasszikusokat, a filmművészet kultikus darabjait fogja a középpontba állítani, melyet már a megnyitó est is jól tükröz: augusztus 1-én az idén 40. születésnapját ünneplő musical, a Grease szórakoztatja a Rooftop Cinema hűséges közönségét.

Augusztus 2-án Christopher Nolan nagy sikerű Batman-adaptációját, A sötét lovagot tűzi műsorra a tetőmozi, míg augusztus 3-án a tavalyi év egyik legnagyobb magyar sikerével, A Viszkissel, augusztus 4-én pedig a 2000-es évek talán legnépszerűbb romantikus filmjével, az Igazából szerelemmel várják az érdeklődőket.

A korábban megvásárolt jegyeket a nézők természetesen ezen a helyszínen is felhasználhatják, ám ha a műsorváltozás miatt kérdés merülne fel, a Facebook-oldalukon keresztül vagy e-mailben (info@budapestrooftopcinema.hu) állnak mindenki rendelkezésére.

Forrás: Budapest Rooftop Cinema