Összefogtak a rajongók: hétmillió gyűlt össze a Csengetett, Mylord közönségtalálkozóra

Már biztos, hogy szeptember 22-én megrendezik hazánk első Csengetett, Mylord? Közönségtalálkozóját. A rendezvényt közösségi finanszírozásból szervezik, amelyet több mint 800 rajongó összesen 7 188 000 forinttal támogatott meg. Az összeg minden várakozást felülmúlt, a találkozón azonban már csak az vehet részt, aki június 19 és július 17 között hozzájárult a szervezéshez.

Négy hét alatt hétmilliót gyűjtöttek össze a rajongók az ország első Csengetett, Mylord? Közönségtalálkozójára. Ennek köszönhetően a népszerű brit sorozat sztárjai közül Susie Brann (Miss Poppy),Catherine Rabett (Miss Cissy), Amanda Bellamy (Rose), Michael Knowles (Mr. Teddy), Jeffrey Holland (James), Perry Benson (Henry), Su Pollard (Ivy) is Magyarországra látogat szeptember 22-én.

A rendezvényen nem lesz jegyértékesítés, így csak azok vehetnek részt a találkozón, akik legalább ötezer forinttal támogatták a szervezést. A teljes egészében civil kezdeményezést három magánember: Polgár Zsuzsa, Hegedüs Kinga és Szijj András koordinálja, akik, bár már ismerik a rendezvény helyszínét, csak azokkal osztanak meg részleteket, akik hozzájárultak a gyűjtéshez.

“Hihetetlen látni, hogy mekkora ereje van ennek a közösségnek és hogy ebben az országban tényleg mindenhol vannak rajongók. A szükséges összeg duplája gyűlt össze, ráadásul nagyon sok egyéb segítséget is kaptunk. A legtöbb utalás – az összeg 90 százaléka – a Positive Communications segítése után érkezett, akik egy PR kampánnyal járultak hozzá a közönségtalálkozóhoz, de városnéző túrával és reptéri transzferrel is beszálltak rajongók. Az pedig végtelenül megtisztelő a számunkra, hogy a HUMOR+ tévécsatorna is felajánlotta segítségét, ahol a sorozat összes része jelenleg is fut, így a rendezvény médiapartnereként rengeteg terhet levett a vállunkról” – mondta el Szijj András, a rendezvény egyik főszervezője.

Forrás: Positive Communications