Te mit szólnál, ha felhívna Varga Livius? – 15 éves A Kutya Vacsorája

Varga Livius vajon milyen eseményre próbálja elcsábítani zenészkollégáit, akik aztán a lehető legváltozatosabb módokon pattintják le? A videó, ami futótűzként terjed a neten, és amiben a könnyűzene olyan alakjai szerepelnek, mint Presser Gábor, ller Péter Sziámi, Nagy Feró, Pásztor Anna, Likó Marci, Beck Zoli, Fluor Tomi és Tóth Gergő, nem más, mint A Kutya Vacsorája ünnepi koncertjére való frappáns invitálás. Ha a zenésztársakat (legalábbis a videó alapján 🙂 ) nem is hozza lázba, mindenki másnak biztosan remek szórakozást ígér ez az este!

A Kutya Vacsorája tagjainak már csak azért is legfeljebb félig komolyan van szükségük sztárvendégre, mert ők maguk is a szakma régóta ismert és elismert tagjai. Szóban forgó zenekarukat éppen 15 éve alakították, amióta a nevük védjeggyé vált, és egyet jelent az igényes zenével és a performansz jellegű, élményszámba menő fellépésekkel. Mozgalmas pályafutásuk során elsők között jelentettek meg pendrive-on lemezt, zártak hagyományosan nem levesebb, mint 10 Fishing On Orfűt, és írtak olyan dalokat, mint a Mindenkinek saját plázát!, A lány, akit csak egyszer látsz, és a Megadom magam, amit talán sokan testvérzenekaruk előadásában ismertek meg később.

Az évek előre haladtával egyre inkább aktív, sokat koncertező zenekarrá nőtték ki magukat, a kalandra nyitott fülű zenerajongók nagy örömére, és közben három stúdiólemezt jegyeznek. Idén februárban megjelent koncepciólemezük, A szerelem hétszer az év eddigi egyik legerősebb alternatív korongja, amin a szerelem különböző arcai, a rajongástól a csajozásig kerülnek terítékre Varga Livius sokszor költeménynek is beillő dalszövegeivel és a zenekar zseniális és komplex hangszerelésével. A 15. születésnapi koncertjükön erről, és az előző évek nagy slágereiből is felcsendül majd jó pár, szóval érdemes bevésni a naptárba: július 25, Barba Negra Track!

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/446761282406567/

Jegyek: https://jegy.rock1.hu/akutyavacsoraja_20180725

Forrás: A Kutya Vacsorája