Nem vagyok sorozatgyilkos (18) – A bestseller filmadaptációja a mozikban

A Dan Wells azonos című könyve alapján készült thriller június 28-tól érkezik a hazai mozikba, a Vissza a jövőbe Dokijaként ismert Christopher Lloyd és Max Records főszereplésével.

„John Wayne Cleavernek hívnak. 15 éves vagyok, és a hullák a hobbim. A terapeutám szerint szociopata vagyok. De nem vagyok sorozatgyilkos.” John megszállottan érdeklődik a sorozatgyilkosok iránt, de nem szeretne hozzájuk hasonlóvá válni. Pedig óriási a kísértés…Mivel gyerekkora óta a családja által üzemeltetett halottasházban segédkezik, hozzászokott a holttestek látványához és meg is kedvelte őket. Azok legalább az élőktől eltérően nem kérnek számon rajta minduntalan emberi érzéseket… Amikor egy brutális sorozatgyilkos elkezdi áldozatait szedni a csendes kisvárosban, kénytelen felülírni a maga számára alkotott szabályokat, amelyekkel eddig kordában tartotta a benne lakozó sötétséget. Miközben saját belső démonjaival is küzd, nyomozni kezd a tettes után, akiről egyre inkább az a benyomása: természetfeletti képességekkel bír.

A Dan Wells azonos című, hazánkban is nagy sikert aratott bestsellere alapján készült filmben a Vissza a jövőbe trilógia Dokija, Christopher Lloyd egy merőben új, hátborzongató szerepkörben tűnik fel. Billy O’Brien misztikus thrillert, pszichológiai horrort és lélektani drámát vegyítő alkotása világszerte sikerrel mutatkozott be a fesztiválokon, többek között a rangos Londoni Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában is. A filmet június 28-tól vetítik a hazai mozik, eredeti nyelven, magyar felirattal. Budapesten a Corvin, Művész, Toldi, Puskin, Pólus mozi, Art+ Cinema és a Premier Kultcafé vetíti, emellett országszerte számos helyszínen, többek között Pécsett, Miskolcon, Kecskeméten, Szolnokon, Jászberényben, Szombathelyen, Nyíregyházán, Salgótarjánban, Celldömölkön, Cegléden, Egerben és Tamásiban is látható lesz. A vetítési helyszínek részletes listája a http://facebook.com/PannoniaEntertainment  oldalon olvasható.

Nem vagyok sorozatgyilkos (I Am Not A Serial Killer)
ír-angol-amerikai thriller, 104 perc, 2016 (18)
Magyarországi bemutató: 2018. június 28.
Korhatár: 18 éven felülieknek

Rendező: Billy O’Brien
Forgatóköny:: Billy O’Brien, Christopher Hyde, Dan Wells
Zene: Adrian Johnston
Főszereplők: Christopher Lloyd, Laura Fraser, Karl Geary, Max Records, Christina Baldwin, Dee Noah, Lucy Lawton, Anna Sundberg

Forrás: Pannonia Entertainment