Utazz a zenével – Tribali és Dawhy a Dürerben

Kavalkádos, megröptetős világzenei egyveleg”, “Utazás, tánc, erős színek, meditáció, új világok, mediterrán ízek, sodró  hangulatok”, “Power chill, trance, rock, ska, tribal” – így jellemezték a máltai Tribali eddigi magyarországi fellépéseit. Ha ezekre a szavakra felkaptad a fejed és megdobbant a szíved, június 28-án irány a Dürer kert, ahol a Tribali előtt egyúttal a nem kevésbé eklektikus Dawhy-t is láthatod-hallhatod!

A Tribali tagjai azért gyűltek egybe, hogy a világzene iránti szeretetüket ünnepeljék: koncertjeiken az indiai szitár, a didgeridoo, a morchunga, a különböző ütőhangszerek és a basszusgitár is szerepet kapnak. Ez a rendhagyó hangszerarzenál teremti meg egy olyan világzenei ötvözetet, melyet rockkal, reggae-vel, skaval és blues-zal gazdagítanak. Az így létrejövő egyveleg magával ragadja hallgatóit és elviszi a világ végére és még azon is túlra, zenéjük megigéz és felejthetetlen élményt nyújt.

A DaWhy rokon szellemiségű, hasonlóan világzenei gyökerekkel bíró magyar formáció, akiknek a bulijai meglepő módon, ám jó ízléssel metálos csapatásba is átfordulnak néha. A kilenctagú csapat tagjai szintén virtuóz módon bánnak hangszereikkel, és egyedülálló zenei világukra olyan zenekaroktól játszanak feldolgozásokat, mint a Prodigy, az Astor Piazzolla, és a Rammstein. Ebből a sok mindenből rendre egy hatalmas, táncos ereszd el a hajam alakul ki, úgyhogy érdemes időben érkezni!

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/158424114854243/

Jegyek: https://tixa.hu/tribalidurerkert