MÚLTÉPÍTÉS, avagy meghalni könnyû, élni a nehéz - könyvbemutató

2018-06-04 | Irodalom,

MÚLTÉPÍTÉS, avagy meghalni könnyû, élni a nehéz - könyvbemutató
MÚLTÉPÍTÉS, avagy meghalni könnyû, élni a nehéz címmel már kapható a Könyvhéten Mohácsi János és Mohácsi István elsõ gyûjteményes drámakötete a JAK gondozásában. A dedikálással és rövid koncerttel egybekötött könyvbemutató június 10-én, vasárnap 16 órakor lesz a Radnóti Színház elõcsarnokában,…

MÚLTÉPÍTÉS, avagy meghalni könnyű, élni a nehéz címmel már kapható a Könyvhéten Mohácsi János és Mohácsi István első gyűjteményes drámakötete a JAK gondozásában. A dedikálással és rövid koncerttel egybekötött könyvbemutató június 10-én, vasárnap 16 órakor lesz a Radnóti Színház előcsarnokában, ahol a testvérpáron kívül az állandó alkotótársakkal is találkozhat a kedves néző, velünk lesz Mohácsi János, Mohácsi István, Kovács Márton, Kocsis Pál, Bánfalvi Eszter, Parti Nagy Lajos, Závada Pál, Radnay Csilla, Bíró Kriszta, Pál András, Némedi Árpád, Kelemen József, Róbert Gábor, Gazsó György, Felhőfi Kiss László, Hevér Gábor, László Zsolt, Remete Kriszta és Khell Zsolt. Velük Herczog Noémi, a kötet szerkesztője beszélget majd. Az esemény ingyenes.

A gyűjteményes kiadásban öt emblematikus előadás szövegkönyvét olvashatjuk: Csak egy szög; 5606 – őrült lélek, vert hadak; Egyszer élünk; A csillagos ég; E föld befogad.

Akinek nem jó a vasárnap délután a Radnótiban, az felkeresheti 9-én, szombaton a JAK standját a Könyvhéten, ahol 16.00 és 17.00 között dedikálnak a szerzők.

Részlet a könyv ajánlójából:

“Ezek a szövegek kibeszéletlen, közös elfojtásainkkal szembesítenek. Szereplőik szokatlanul számosak, majdnem, mint a magyar társadalom. És mind a magáét mondja. Ez a sokféleségük adja ki a magyar népet. De vajon hogyan dönt ez a nép mondjuk a Csak egy szögben? Végül a cigányok itt hagyják Magyarországot? Vagy a magyarok hagyják itt a cigányokat? Vagy senki sem megy sehova: és megpróbálnak együtt élni?”

Az esemény Facebook-oldala: https://www.facebook.com/events/196583337642056/

Forrás: Radnóti Színház

Legfrissebb cikkeink

Színház

Fesztivál

Film

Artnews.hu 2002-2019