Évad végi két buli, egyben! – Május 27-e az évad utolsó SunCity​-​je és a Holnap tali! 5. évad zárórészének vetítése a Magyar Színházban!

Az évad utolsó SunCity előadását ​a Holnap tali! népszerű sorozat filmbemutató​já​val kötjük össze a színházi előadást.

Szente Vajk, az előadás rendezője felkérést kapott arra, hogy ​rendezze meg ​a HOLNAP TALI! ötödik (jelenleg futó) évadának utolsó epizódját, a 12. részt​.​

A történet szorosan kötődik a színházi előadáshoz, hiszen a​ SunCity​ musicalben elhangzó dalok kerültek a​ Szente​ Vajk által rendezett részbe is.

​A tartalom: ​
Egy esküvőre visz a történet, ahol Rozi és Soma házasodna össze, akik a színpadi ó változatban még csak kerülgetik egymást és a szerelmet, csakhogy a féltékenység még tíz év múlva is bezavar a kapcsolatukba…

A másik szoros kötődés a film és az előadás között, hogy végzett és jelenlegi Pesti Magyar Színiakadémisták játsszák szinte az összes szerepet, no és persze a kihagyhatatlan Csonka Bandi, a kétbalkezes örömapa.

A május 27-i előadást követő filmbemutatón mindenki részt vehet, aki aznapi színházjeggyel rendelkezik és regisztrál a Holnap tali! rajongói oldalon. Aki nem rendelkezik színházjeggyel és csak a vetítésre jönne,​csak regisztrálnia kell és​ részt vehet a filmbemutatón.

A filmvetítés regisztrációhoz kötött!
Regisztráció: http://holnaptali.whatevergroup.hu

Kövesse az eseményt a: https://www.facebook.com/events/109784696569193/ oldalon!

Díszvendégként jelen lesznek a filmben szereplő színészek, a rendező, Szente Vajk, az akadémisták és a miskolci Fráter György ​Katolikus ​ Gimnázium diákszínjátszó​i, akik novemberben fogják bemutatni a  SunCityt.
A filmsorozat utolsó részének színházi vetítésén egymás mellett állnak majd a budapesti és a miskolci ​SunCity​ szereplők.

Akinek nincsen jegye a Suncityre, még megveheti az utolsókat, de regisztrálhat külön a filmbemutatóra is, ahol szeretettel várják a Suncity és a Holnap tali! szereplői és alkotói.

Forrás: Magyar Színház
,