Glamping 5.0 – bubis élvezet

A glamping mozgalom hazai úttörője, a Nomád Hotel & Glamping nyílt napján, a Glamping Pikniken, 2018. június 3-án, vasárnap immár ötödször bizonyítja be, hogy lehet más a nyári pihenés. Az idei év tematikája a bubi, mert a hotel tulajdonosai bubisan szeretik a vizet, a bort és a pihenést is.

A glamping mozgalmat 2013-ban indította el Magyarországon a noszvaji Nomád Hotel & Glamping. A szó a glamorous és a camping szó összeolvadásából született és olyan kempingezést jelöl, ahol a díszletek szemet gyönyörködtetőek, a bútorok kényelmesek, a kiegészítők hangulatosak és stílusosak, a szállások pedig nagyon különböznek a máshol megszokottaktól. A Nomád Hotel & Glamping által nyújtott természetközeli pihenés ma már köszönőviszonyban sincs a régi, fapados kempingezéssel, a kényelmi faktor beiktatásával újra vágyott pihenési formává vált szerte a világon.

A kortárs kempingezésre a legjobb hazai példát a Nomád Hotel & Glamping hozza. Az Eger melletti szálloda évről-évre bővíti különleges szállásainak körét. Tavalyelőtt egy konténerházzal, tavaly egy csillagkémlelésre alkalmas buboréksátorral debütáltak, idén a szezont több, de immár saját tervezésű buboréksátorral nyitják meg. A Glamping Piknik néven ismert közönségtalálkozó célja, hogy megkedveltesse ezt a trendi pihenési formát és bemutassa azokat a bérelhető egységeket a Nomád Hotel területén belül, amelyek egy életre szóló nyaralás ígéretével kecsegtetnek.

A résztvevők élelmezéséről helyi vendéglátóhelyek és a Stílusos Vidéki Éttermiség mozgalom néhány tagja gondoskodik. Standjával jelen lesz a Rosinante Étterem Szigetmonostorról, a Palkonyha Palkonyáról, a Babka Budapestről, az Anyukám Mondta Encsről. A helyi ízvilágot az egri Macok Bisztró és a házigazda Nomád Hotel és Glamping képviseli, a borokról Bolyki Jani és Kovács Nimród gondoskodik.

Alternatív programok: Aki megnézné a falu több attrakcióját, ejtőzhet Csernus Imre Csendülőjében, ami kávézó, bisztró, színház és nyugalmi zóna egyben. Az alternatív helyszínek között nyitott szafaribusz szállítja az érdeklődőket.

Időpont: 2018. Június 3., Vasárnap, 12.00–18.00
Helyszín: a noszvaji Nomád Hotel & Glamping kertje, 3325 Noszvaj, Síkfőkút utca 5–7.
Dress code: laza, stílusos glampingszett. Kerékpár, pokróc, szalmakalap, kockásing és bármi, amit a műfaj elbír.

Regisztráció: az eseményre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.(www.nomadhotel.hu)

Videó, a nomád glamping területéről:
https://vimeo.com/174481591

Forrás: Glamping Piknik