Versmondó verseny és kütyükiállítás a Savoya Park Gyereknapján

Versmondó verseny, Rutkai Bori Banda koncert és Interaktív Kütyükiállítás is lesz a Savoya Park gyereknapi rendezvényén május 26-án és 27-én. A szavaló gyerkőcöket többek közt Dombóvári Vanda zsűrizi, aki 12 évesen megyei versmondó vetélkedőn első helyezést ért el.

Kétnapos gyereknapi rendezvénynek ad otthont a Savoya Park május 26-án és 27-én. Az első nap fő attrakciója a nagyszabású versmondó verseny lesz, amin óvodások és általános iskolások indulhatnak. A gyerekek színpadon mondhatják el a költeményeket, az előadásokat pedig Lajtai Kati énekesnő, Nagy Enikő színésznő és Dombóvári Vanda műsorvezető zsűrizi. Vandának már van tapasztalata, igaz, akkor még ő is a túloldalon állt.

– 12 évesen megnyertem a Békés megyei versmondó versenyt – mondta büszkén Vanda. A döntőben Petőfi Sándor Arany Lacinak című költeményét szavaltam el.

A legjobbak értékes nyereményekkel gazdagodnak. Az első helyezett egy Hauser kerékpárt kap, továbbá lehet nyerni Rukkel-tó Waterparkba családi belépőt, szintén családi mozizást, és még sok más értékes tárgyat. A versenyen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, a gyerekek, illetve szüleik a savoyapark.versmondo@gmail.com címen jelentkezhetnek május 23-ig.

A versenyt követően 16 órától Magyarország egyik legnépszerűbb gyerekzenekara, a Rutkai Bori Banda ad koncertet.

Másnap, május 27-én vasárnap 14-től 18 óráig Interaktív Kütyükiállításnak ad helyet a Savoya Park. Ezúttal nemcsak a gyerekek, hanem a szülők is önfeledten szórakozhatnak. A rendezvényen a 80-as évek számítógépes játékait, köztük Nintendót és Videoton pongot, illetve napjaink eszközeit, Play Station-öket, classic x-Boxot, Forma1 és Virtual Reality szimulátorokat lehet szabadon kipróbálni.

Az esemény: https://www.facebook.com/events/425317037939747/0