Szereplőválogatás a Magyar Színházban!

A Magyar Színház meghallgatást hirdet Időfutár című, készülő előadásához 16-18 év közötti fiúk és lányok számára.

Olyan fiatalok jelentkezését várjuk, akik mélyebben érdeklődnek egy színházi előadás létrejöttének kulisszatitkai iránt, van türelmük az aprólékos munkához, tudnak 6 hetet hiányozni az iskolájukból és később sem bánják, ha az estéjük 22.00 után ér véget – a színházban.

Az előadásról:

Gimesi Dóra – Jeli Viktória – Tasnádi István – Vészits Andrea: IDŐFUTÁR ● ifjúsági előadás

Rendező: Tasnádi Csaba

Bemutató: 2018. október 13.

A 14 esztendős Hanna és barátai az internetgeneráció tagjai, a 21. század gyermekei. Amikor osztályfőnökükkel múzeumlátogatáson vesznek részt, az unatkozó Hanna felfigyel Kempelen Farkas sakkautomatájára és játszani kezd vele. Miután mattot ad a gépnek, váratlanul a múltban találja magát, 1791 szeptemberében, Bécsben, Kempelen Farkas műhelyében. A múlt s a jövő találkozása azonban cseppet sem veszélytelen…

Döbrösi Laura, Pásztor Ádám, Bede-Fazekas Anna, Pavletits Béla

Információk:

Próbaidőszak kezdete: 2018. augusztus 21.

A próbák és az előadások iskolaidőben nemcsak a délutánt és az estéket fogják érinteni, hanem a délelőttöket is, tehát a tanítási idősávban várhatók, és rendkívül megterhelők! Ezért, azok, akik nem tudják megoldani a huzamosabb iskolai hiányzást, illetve a késő esti hazajutást, fontolják meg a jelentkezést!

A jelentkezés menete:

A színház honlapjáról (http://pestimagyarszinhaz.hu/) letölthető, kitöltött jelentkezési lapot fényképpel együtt küldje el elektronikusan az alábbi e-mail címre:

idofutar.casting@mszinhaz.hu

Jelentkezési határidő: 2018. május 15.

A kiválasztott jelentkezőket e-mailben értesítjük a meghallgatás pontos időpontjáról, melyet várhatóan május végén tartunk.

Meghallgatási anyag:

Egy kívülről elmondott vers vagy egy monológ jól jöhet, de nem jelentkezési feltétel!

Tetszés szerint bármivel lehet készülni, mi nyitottak vagyunk a kreativitásra!

Forrás: Magyar Színház