Május 6-án új évad a porondon!

Idén is látványos, mozgalmas szabadtéri programokkal hirdetjük meg jövő évi bemutatóinkat, ezúttal a cirkusz jegyében. Május 6-án várjuk a Déryné-kertbe az érdeklődőket, ahol zsonglőrök, bohócok teremtenek majd igazi cirkuszi kavalkádot, a színház társulata pedig színes programokkal készül a tisztelt publikumnak!

Idén is rendhagyó módon hirdetjük meg az új repertoárt. Május 6-án 11:30-tól szabadtéri sajtótájékoztatón jelentik be a 2017-2018-as évad címeit a művészeti tanács tagjai. Ez alkalommal bárki kérdezhet, így nézőink is újságíróvá válhatnak! Egész délelőtt gyerekprogramokkal, koncerttel, játékokkal és meglepetésekkel várjuk az érdeklődőket.

A kicsiket musical mesék várják, míg a felnőtteknek zenés összeállítással készülnek a művészek. Sztárvendégként Miller Zoltán is színpadra áll! Különleges összecsapásra is sor kerül délelőtt: Béres Attila színházigazgató kihívását elfogadta Deák Bárdos Mihály Európa-bajnok magyar birkózó, így a nagy mérkőzést is végigszurkolhatják az érdeklődők. Szirbik Bernadett és Rákai András nemrég megnyerték a Versünnep 2018 pályázatának megzenésített vers kategóriáját. A győztes produkció is hallható lesz a rendezvényen! A hagyományokhoz híven idén is karmesterré válhatnak a bátor jelentkezők Vezényeld a zenekart! programunkban, a Miskolci Balett táncosai pedig bohócokká változnak, hiszen a Harlequinade című előadás egy részletével készülnek vasárnapra.

Nem csak a színpadon ragadja el a nézőket a cirkuszi forgatag, a programok közben lufit hajtogat bohócunk, zsonglőrök kápráztatják el a közönséget, de lesz arcfestés, szelfi pont, és vásári nyalánkság is – ami egyelőre maradjon meglepetés!

Május 6-án kezdődik a bérletújítás és a bérletvásárlás is: a jegypénztárban a társulat tagjai állnak majd a pult mögött! Számos kedvezménnyel és ajándékkal várjuk aznap a vásárlókat: A május 6-án bérletet váltó nézőink közül egy szerencsés nyertes visszakapja bérlete árát! Minden vásárlónk hazavihet egy plakátot az idei évad bemutatói közül, amelyet színészeink kérésre dedikálnak is! 

Részletes programok:

Május 6. Új évad a porondon! 

Évadhirdetés a cirkuszi kavalkád jegyében!

10:00-10:30    Musical mesék: Rajzfilmslágerek és musical dalok művészeink előadásában

Zárásként: A Versünnep 2018 győztes produkciója! Szirbik Bernadett és Rákai András duója

10:30-11:00    Cirkuszi kavalkád a színpadon!

Zárásként: Béres Attila és Deák Bárdos Mihály összecsapása!

11:00-11:30    Vezényeld a zenekart – nálunk bárki karmesterré válhat!

11:30-11:45    Leleplezzük az új évadot! – szabadtéri sajtótájékoztató, ahol nézőink is újságíróvá válhatnak!

11:45-12:00    A Miskolci Balett műsora – Részletek a Harlequinade című előadásból!

12:10-12:40    Operett és musical slágerek a Miskolci Nemzeti Színház művészeinek előadásában

Sztárvendég: Miller Zoltán!

Egész napos programok:

  • Gyerekeknek: Arcfestés, lufihajtogatás
  • Cirkuszi kavalkád: zsonglőrök és bohócok teremtenek majd igazi cirkuszi hangulatot!
  • Váltsa meg bérletét aznap és szerezzen dedikált plakátot!
  • Színészek a jegypénztárban! – Váltsa meg bérletét a színház művészeinél!
  • Nyerje vissza bérlete árát! A május 6-án bérletet váltó nézőink közül egy szerencsés nyertes visszakapja bérlete árát!
  • Legyen Ön is kampányarc – Készítsen polaroid képet kedvenc színészével! Keresse A Szelfi Pontot!
Forrás: Miskolci Nemzeti Színház