Golenya Ágnes Éva: Szerelem terror idején

Golenya Ágnes új kötettel jelentkezik SZERELEM TERROR IDEJÉN címmel, melynek bemutatóját április 26-án (csütörtökön) tartja Budapesten, a TEMI Művelődési Házában, 17.30 órától (1119 Budapest, Fehérvári út 47.).

A szerző beszélgetőtársa: Oszter Alexandra színművésznő.

Golenya Ágnes Éva

A szerző több kötete előzőleg Purisaca Golenya Ágnes néven jelent meg, mivel az írónő Peruban is élt és kutatott. Igazán sokszínű íróként van egy misztikus kalandregény-trilógiája, két komoly, a dél-amerikai kutatásainak anyagából készült őstörténelmi szakkönyve, egy verses-novellás kötete, meta-fizikai-spirituális „tankönyve”, míg e legújabb regényével visszatér az Aranyasszony-trilógia mesés, legendákkal átszőtt, rejtelmes ám mégis nagyon is valóságos világába.

Könyvismertető: A regény története, valóságelemekből összegyúrt fikció, izgalmas, sok fordulatában meglepő, sőt olykor zavarba ejtő. Nemcsak jelenkorunk égető kérdéseit feszegeti nyíltan, bátran és őszintén, de a hétköznapokon túli világba is beléphet az olvasó. Paranormális képességek, titkos kísérletek, terrorizmus, modernkori vallásháború… egy ilyen történelmi színpadon mi történik az emberi lélekkel? Hogyan lehetséges egy békés és emberséges 21. századot teremtenünk?

A magyar származású Iránban született főhősnő a nemzetközi titkosszolgálatok szövevényében igyekszik leleplezni világunk drámáinak színfalak mögötti valódi tragédiáját, és kemény vitákat provokáló véleményével komoly gondolkodásra, netán meggyőződéseink újraértékelésére késztet a válaszunkhoz.

Elérhetőségei:
Telefon: 06/70-905-9779
email: pgakonyveimail.com
Honlap: golenya-agnes.hu

A rendezvény nyilvános és ingyenes, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

A FB-esemény: https://www.facebook.com/events/1511589048967080/

A kötetről és a bemutatók állomásairól: http://golenya-agnes.hu/esemenyek/597-szerelem-terror-idejen