MAN♂pauza – könyvbemutató

A  Nézőpontváltó® Egyesület bemutatja Sári Edina új könyvét a nagysikerű Mepauza nőregény folytatását, a MAN♂pauza című önironikus pasisztorit.

Időpont: 2018. 03. 21. szerda, 18.00 óra
Helyszín: Hermina Terasz Cafe&Grill
(Budapest XIV., Hermina út 17.,1-es villamos Hermina úti megállója)

Ajánlás: A „teremtés koronái”, a „legszebb férfikor” – milyen jól hangzó szókapcsolatok ezek, pedig a férfi életének egyik legnehezebb időszakát takarják!

Elvileg a negyvenes éveinek végén a FÉRFINAK már szinte mindene megvan ahhoz, hogy jól érezze magát. A gyerekek már nem betegek folyton és nincsenek is otthon sokat, a felesége már egy nem túlhajtott harmincas anyuka. A munkájában már sikeres és jó pénzt is keres vele, rutinból jól dönt és nem öli meg a ”mindennap”. Az egészsége jó, pedig sokat dolgozik, a barátai szeretnek vele eljárni borozgatni.  A hobbijait végre már tudja újra folytatni, tud rá időt szakítani.

A színes férfimagazinok öltönyös, borotvált, napbarnított, karcsú (szuperautós, szuperkarórás, szupermobilos) pasikkal vannak tele, akik olyan, de olyan sikeresek, mint Darth Vader és majd kicsattannak az erőtől.

Kedves olvasó, te ilyeneket látsz a magunk fajtájából magad körül?

Hullanak a negyvenesek! Ki a temetőbe, ki a lecsúszásba, ki a magányba tart.

Ugyanis ez a legnehezebb férfikor! Tudni kell megélni, túlélni ezt az időszakot, mert olyan buktatókkal vannak tele, amelyeket már régen cipelünk – mi férfiak, és olyan mély csapdák jönnek a semmiből és váratlanul, amire fel sem vagyunk készülve.

Sári Edina főhőse szinte minden csapdába belesétál, amibe egy negyvenes fickó csak tud és csak sok pofon után rakja helyre önmagát.

Ez a könyv egy tanmese, az Ő (és a mi) útkeresésünknek a története! Aranyosi Péter, 46 éves férfi, humorista

Fellépő vendégművész:
Aranyosi Péter humorista
Elisa Bliss mélyhegedűművész
Hajnal János színész

A beszélgetést vezeti: Szendi Horvát Éva újságíró

A beszélgetőpartnerek: Dr. Darnói Tibor holisztikusan gyógyító orvos
Dr. Prezenszki Zsuzsanna pszichiáter
Dr. Tőkés Tímea rákkutató, orvos rezidens
Molnár Erika genderkutató, pszichodráma vezető
Sári Edina író