Gitárklub Nagy Ádámmal vol. 3., vendég: Szabó Attila (Csík zenekar)

2018. március 27., kedd, 20.00
Gödör Klub

Újabb állomáshoz érkezik Nagy Ádám nem mindennapi párosításokat hozó gitárklub estje. Németh Juci és Fodo vendégeskedése után újabb illusztris repertoárral és zenei háttérrel bíró zenésztárs érkezik Ádám mellé, Szabó Attila személyében. Attilát főként ’csak’ a Csík zenekar hegedűseként és a Kispál és a Borz rendszeres fellépőjeként, azonban sokan tán nem is tudják róla, hogy igazi rock & roll arc és saját elmondása szerint a Beatles hatására lett muzsikus. Idén áprilisban pedig önálló lemeze jelenik meg 50. születésnapja apropóján, természetesen saját szerzeményekkel.

Nagy Ádámot legtöbben az idén 20 éves jubileumát ünneplő Roy és Ádám Trió dalszerző-gitárosaként ismerhetik, de szerzőként is folyamatosan jelen van a hazai zenei életben és aktívan dolgozik különböző színpadi produkciókban, zenekarokban. Saját szólólemeze 2015-ben jelent meg Wörk Projekt címmel.

Két zenész, nem pusztán két gitárral, dalok innen-onnan, de mégis ’kiszakítva’ mindenhonnan, klasszikusok és kedvencek, hangszeres improvizációk és örömzene várható ezen a rendhagyó estén. A gitárokon túl természetesen sok közös pont van a két zenész között, ezeket is megmutatják március 27-én, a Gödör Klubban!

Belépő: 1000 Ft

Jegyelővétel: https://tixa.hu/gitarklubnagyadammal_godorklub#prettyPhoto
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/586593088373400/

Forrás: Gödör Klub