Rockmarathon – Old Sámson, P Mobil, Karthágó, és HitRock újra a Csili Művelődési Központ színpadán

2018. február 17-én Rockmarathont tart a Csili Művelődési Központ. A koncertsorozaton olyan, a rockzenei életet meghatározó együttesek lépnek fel, akik karrierje hosszabb-rövidebb ideig kötődött a Csilihez. Fellép az Old Sámson, a P Mobil, a Karthágó, és a HitRock. A koncertek szüneteiben a fellépő zenekarok már a hőskorban is aktív tagjai felidézik a Csilis időszakot, továbbá a Rock Múzeummal együttműködve rocktörténeti kiállítást is láthatnak a résztvevők.

Nem csak a tánc, de a koncertek is emblematikus programok a 100. évfordulóját ünneplő Csili Művelődési Központban. A Csili egyik kétségtelenül kiemelkedő fontosságú, megkerülhetetlen helyszíne és szervezője volt az 1960-s években indult hazai rock, vagy, ahogy akkoriban nevezték beat életnek. Ennek köszönhetően kapta meg a Cseh Tamás Programtól a Poptörténeti Emlékpont táblát. A 100 éves a Csili programsorozat egyik kiemelkedő eseményeként kerül megrendezésre a Rockmarathon koncertsorozat olyan kiemelkedő fellépőkkel mint a P Mobil, az Old Sámson, a Karthágó, és a HitRock.

A nem mindennapi esemény egyik állomása a 100. évfordulóját ünneplő Csili Művelődési Központ programsorozatának. Az esten Pesterzsébeten összegyűlnek a legendás zenekarok ma is aktív tagjai egy felejthetetlen koncertsorozatra, továbbá egy nosztalgia talkshow keretein belül a fellépők közösen emlékeznek vissza a zenekarok kezdeti időszakainak meghatározó pillanataira. A rendezvény együttműködő partnere a Rock Múzeum, kiállítási anyagokkal színesíti az eseményt.

Rockmarathon – 2018. 02. 17., 18.00

Helyszín: Csili Művelődési Központ

Fellépő zenekarok: Old Sámson, P Mobil, Karthágó, HitRock

További információ a Csili honlapján olvasható.