Ismét tandíjat feleznek a leendő kommunikáció szakosok

Ismét meghirdette Tandíjfelező című kezdeményezését a szegedi Kommunikáció és Médiatudományi Tanszék: olyan végzős középiskolások kreatív pályázatait várták, akik kommunikáció szakra szeretnének járni idén ősztől. A nyertesek első egyetemi félévi önköltségi díjának felét, illetve negyedét a tanszék vállalja át. A nyerteseket kiválasztották: a legtehetségesebb jelentkezőknek Prof. Dr. Gyenge Zoltán, a Bölcsészettudományi Kar dékánja adja át az okleveleket február 8-án, csütörtökön 10.30-kor a BTK épületében.

Hat végzős középiskolást jutalmaznak a szegedi Kommunikáció és Médiatudományi Tanszék Tandíjfelező című pályázatán. A diákok kreatív anyagokkal jelentkeztek a megmérettetésre: ötletes Instagram fotókat, fotósorozatokat, mobilvideókat és különböző kritikákat készítettek, melyek közül a hat legkreatívabbat választotta ki nyertesnek a szakmai zsűri.

A győztesek díja nem csekély: első egyetemi félévük önköltségi díjának felét, illetve negyedét a Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék vállalja át. Mivel a társadalomtudományok területén drámaian lecsökkent az államilag finanszírozott helyek száma, a Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék segíteni szeretné a szak iránt érdeklődő hallgatókat, így 2015 óta minden évben tandíjcsökkentéssel segítik a legtehetségesebb leendő kommunikáció szakosokat.

Forrás: SZTE Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék