Különleges ünnepi ajándék a zene és a tánc szerelmeseinek a Jónás Vera Experiment x MA•ZE show

Egy egészen rendkívüli évbúcsúztató esemény várja mindazokat, akik december 26-án este 20 órakor az A38 Hajóra látogatnak. A MA•ZE táncosai a Jónás Vera Experimenttel közösen lépnek fel egy sosem látott, és rengeteg extrával színesített koncert-show keretében.

Nagy Emese, Simet Jessica és Várnagy Kristóf táncosok a DART formációból kiválva MA•ZE néven alakultak újjá 2017-ben. A tagok eddigi közös munkáit jellemző határtalan szenvedély és dinamizmus azóta mit sem veszített lendületéből, sőt! A megújult formáció erős kezdéssel indított: 2017 szeptemberében teltházzal debütáltak a Trafó Kortárs Művészetek Házában Budarats című estjükkel. Az est második felvonását, a Dzsumbujt a Jónás Verával való együttműködésük hívta életre, és Jónás Vera és Csizmás András basszusgitáros is közreműködött benne zeneszerzőként és előadóként. A sikeres együttműködés most az A38-as előadáson folytatódik, ahol a MA•ZE részéről Nagy Emese és Várnagy Kristóf alkotó-előadókként, Simet Jessica, valamint Keresztes Patrik pedig előadókként vesznek részt.

A MA•ZE kulcsszavai a sokszínűség, a kiváló nemzetközi alkotókkal fenntartott jó kapcsolatok, a közönség bevonása, a spontaneitás alkalmazása és a különböző formanyelvek, művészeti ágak, valamint az alkotók és a közönség közötti interakció. Jónás Vera elszánt és kiemelkedően kreatív énekes-dalszerző. Munkásságáért Fonogram- és Artisjus-díjjal jutalmazták. 2011-ben alakult zenekarával, a Jónás Vera Experimenttel időről-időre szeretik újdonságokkal meglepni közönségüket. Épp csak megmutatták magukat a Eurosonic és a Zandari Festa showcase fesztiválokon, részt vettek a Nagy-Szín-Pad döntőjében, és végigturnézták az évet, most máris új vizekre eveznek.

Egy biztos: feledhetetlen este lesz, amit kár lenne kihagyni!

Forrás: MA•ZE