Klasszikus és új Star Wars a belváros szívében

Lassan két hónapja, hogy megkezdte működését a Budapest Boulevard Cinema, s bár a szervezők elsődleges célja, kultikus filmek és ínyencségek vetítése, az újdonságokat sem hagyják figyelmen kívül.

Épp ezért december második felében az év egyik legjobban várt filmjéé, a Star Wars: Az utolsó Jediké a főszerep. A kultikus széria legújabb darabját az Art+ Cinema barátias, régi mozik hangulatát idéző termében, kiváló képminőségben nézhetik meg a rajongók, ráadásul egyedülálló módon, a Budapest Boulevard Cinema minden alkalommal eredeti nyelven, magyar felirattal vetíti a Csillagok háborúja új epizódját.

A Budapest Boulevard Cinema csapata különös figyelmet fordít a budapesti diákokra, ezért a Star Wars: Az utolsó Jedik minden vetítésére kedvezményes, 900 Forintos jegyárat biztosít számukra.

De nemcsak az új rész iránt érdeklődőkre gondolnak a szervezők, hanem a régi rajongókra is! Ezért úgy döntöttek, hogy december 27-én egy teljes éjszakát a klasszikus trilógiának szentelnek! A Star Wars Classics Christmas Allnighteren egymás után nézhetik meg az érdeklődők az Egy új reményt, A Birodalom visszavágot, majd A Jedi visszatért.

Az események részletei:

Az utolsó Jedik: https://www.facebook.com/events/295305587656894/

Star Wars Classics Christmas Allnighter: https://www.facebook.com/events/541106826249813/

Forrás: Budapest Rooftop Cinema