Adventi kedvezmény a Móra-múzeumban: látogatás 300 Ft-os jegyáron

Adventi kedvezménnyel látogatható a szegedi Móra Ferenc Múzeum, Fekete ház és Kass Galéria december 11-től 22-ig minden hétköznap. Ezeken a napokon 300 Ft-os jegyárral járhatóak be az említett kiállítóhelyek, ahol ajándék tárlatvezetésekkel is várják az érdeklődőket.

 

Advent alkalmából kedvezményes jegyárat vezet be a Móra Ferenc Múzeum: a főépületben, a Fekete házban és a Kass Galériában 300 Ft-os jegyárral várják a látogatókat december 11-22. között minden hétköznap.

Az adventi kedvezményes jegyár mellett ajándék tárlatvezetéseket is szerveznek. A frissen végzett önkéntes tárlatvezetők tartanak érdekes vezetéseket a Móra Ferenc Múzeumban és a Fekete házban hétköznap délutánonként. Az ingyenes tárlatvezetések időpontjai megtalálhatóak a Móra Ferenc Múzeum honlapján: http://moramuzeum.hu/adventikedvezmenyeshetek

Ezeken a napokon így kedvezményesen tekinthető meg például a már csak decemberben látható PlakArt című plakátkiállítás vagy a Páratlanok című szegedi papucskiállítás. Ezek mellett mindenkit vár a természettudományi és a néprajzi állandó tárlat, valamint a Fekete ház enteriőrkiállítása is.

A kedvezményes hét után téli szünetre vonul a Móra Ferenc Múzeum: december 22-én 16 órakor bezárja kapuit a főépület, a Fekete ház és a Kass Galéria, majd 2018. január 22-én nyitnak ki ismét.

Forrás, fotók forrása: Móra Ferenc Múzeum