Kalandárium 2018

Irodalmi határidőnapló-bemutató Várkonyi Judit tízmásodperces, nevetős-sírós novelláival és Török Eszter színezhető illusztrációival. A könyvbemutatón felolvas Behumi Dóri, a Budapest Bár énekese. A belépés ingyenes.

Várkonyi Judit színházi sajtós, négy operai vonatkozású portrékönyv szerzője. Tízmásodperces novelláit barátai szórakoztatására kezdte írni, ám az alkotások önálló életre keltek, s a közösségi portál kereteit elhagyva felbukkantak a Premier magazinban, az Élet és Irodalomban, majd a Tekintet.hu online irodalmi folyóirat felületén.

Török Eszter audiovizuális tervezőművész, számítógépes grafikus. A webdesign tervezés mellett irodalmi alkotásokat illusztrál, és oktat. 2004 óta tizenöt különböző kiállításon szerepelt, installációs munkáit láthatták a Sziget Fesztiválon, a Bánkitó Fesztiválon, a Millenárison, Pozsonyban, Bécsben és Rotterdamban.

A Kalandáriumot art director-ként Horgas Péter díszlet- és jelmeztervező jegyzi. Fantáziájában a tízmásodperces novellák illusztrált kötetben jelentek meg – az írásokhoz megtalálta a legmegfelelőbb vizuális alkotót, majd kézbe vette a Kalandárium 2018 irodalmi projektet. 

Időpont: December 7., csütörtök 19.00
Helyszín: Esernyős – 1033 Budapest, Fő tér 2.

Forrás, fotó forrása: Esernyős