TÁP Színház az Esernyősben – A Virtuális valóságban Hevér Gábor lesz az utazás kapitánya és a közönség is szerepelhet

Majdnem 25 éves a TÁP Színház, amely még az 1993-as induláskor mutatta be a Virtuális valóság című előadást. A produkció szerepelt a Trafóban is, most pedig az óbudai Esernyősben lesz látható november 29-én. Az Esernyős ezzel a produkcióval indítja el azt a sorozatát, amelynek keretében minden évben néhány minőségi, izgalmas, akár felújított színházi produkciónak is helyet biztosít a III. kerületi Fő téren található intézményben.

Vajdai Vilmos – Fotó forrása: Esernyős

A TÁP Színház vezetője Vajdai Vilmos, a Katona József Színház társulatának tagja, dj, aki olyan különleges produkciókat valósít meg, amelyek rendkívül szórakoztatóak és kilépnek a hagyományos színházi keretek közül.

Fotó forrása: Esernyős

A Virtuális valóságban Hevér Gábor és a társulat tagjai belső utazásra invitálják a nézőket, amelynek során akár az előadás szereplőivé is válhatnak. A nézők közül jelentkezők eljuthatnak a személyzet, vagyis színészek irányításával a saját képzeletük legkülönbözőbb tájaira. Eljuthatnak még nem ismert vidékekre, bolygókra, történelmi korokba. Eddig még nem sikerült eldönteni, hogy az „utazók” vagy a nézőtéren ülők szórakoznak-e jobban…

Időpont: November 29. Szerda 19.00
Helyszín: Esernyős – 1033 Budapest, Fő tér 2.

Forrás: Esernyős