MagyarBrands-díjat kapott a Budapest Bábszínház

2017-ben MagyarBrands-díjat kapott a Budapest Bábszínház. A MagyarBrands immáron nyolcadik éve díjazza a hazai márkák közül a legeredményesebbeket, legkiválóbbakat. A program kizárólag olyan magyar márkát értékel, amely Magyarországon született, vagy a létrejöttében-alapításában magyarok vettek részt.

A Budapest Bábszínház társulata – Fotó forrása: Budapest Bábszínház

A MagyarBrands célja olyan magyar vonatkozású fogyasztói, üzleti és innovatív márkák díjazása, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői itthon és a határon túl is. A MagyarBrands nem csupán a védjegy megkülönböztetéssel, egyszeri alkalommal segíti az adott márkát. A pályázatban részt vevő márkák önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése alapján kapják meg az elismerést. A bizottság döntésében nagy mértékben közrejátszott a fogyasztók körében elvégzett kutatás, amely a Budapest Bábszínház mint márka ismertségére irányult.

A MagyarBrands-díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki. A MagyarBrands rendkívül komplex díj: egy márka pénzügyi adatok többszempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben. A kiválasztott szempontok: identitás, reputáció, márkaépítés, tradíció, ismertség, kedveltség.

A Budapest Bábszínház a főváros egyetlen, a magyar nyelvterületen a legjelentősebb hagyománnyal működő bábszínháza. 1949. október 8. óta „a báb nem korosztály, hanem műfaj” szlogennek megfelelően, a hagyományőrzés és a progresszió jegyében várjuk nézőinket. Alapfeladatunknak tekintjük a gyermek- és ifjúsági korosztály színházra nevelését, miközben a műfaj hagyományaira építve a bábműfaj új törekvéseinek, illetve a vidéki és független hazai műhelyek bemutatására is nagy hangsúlyt fektetünk. A közönség visszajelzése, évek óta tartó 100% fölötti látogatottságunk, valamint hazai és nemzetközi szakmai díjaink, bizonyítják, jó úton járunk. 2017/2018-as évadunkat is a tradíció és a progresszió jellemzi, amelybe beletartoznak a különleges bemutatók és kiegészítő programok éppen úgy, mint a megújult arculat, az átalakult előcsarnok, a megnyitott új játszóhely, és az egyre szélesedő korosztályi kínálat.

Forrás: Budapest Bábszínház