Királyok és Keresztek

A Királyok és Keresztek képes krónikákról…

A jól ismert és korábban nagy népszerűségnek örvendő történelmi témájú képregények hagyományát eleveníti fel Németh Levente és Mészáros János készülő kiadványa, a Királyok és Keresztek – Képes Krónikák.
Egy kalandregény-szerű történet gyönyörűen kidolgozott képi világgal és modern virtuális tartalmakkal megjelenítve, ami nemcsak a historikus témákat kedvelők számára lesz élvezetes olvasmány, de talán a fiatalabb generációt is meg tudja szólítani.

A könyv érdekessége, hogy egy ingyenes mobiltelefonos applikációt is fejlesztettünk hozzá, melyben addicionális történelmi témájú tartalmak, 3D-s grafikával Augmented reality (kiterjesztett valóságban) bemutatott történelmi helyszínek és jelenetek például lovas íjászok találhatóak, valamint szöveges kiegészítések melyek sokszor plusz történelmi információkat osztanak meg az olvasókkal. Az applikációt a google store felületéről lehet majd ingyenesen letölteni.

A könyvről

A Királyok és Keresztek első kötete, Voluntas Tua, azaz Legyen meg a Te akaratod 2017. novemberében két nyelven, magyarul és angolul is megjelenik egy 100 oldalas, A4 formátumú, full color, exkluzív kiadvány formájában. A könyv hivatalos bemutatója november 18-án volt Európa egyik legnagyobb képregény kiállításán a bécsi VIECC ComicCon-on.
Ott lesz, és megvásárolható lesz a könyv minden nagyobb könyvesbolt hálózatban, és online felületein.
A hivatalos magyarországi bemutatkozásunkra a december 9-ei, Hungarocomix képregény kiállításon kerül sor.

www.kingsandcrosses.com

www.kiralyokeskeresztek.hu

Facebook

Kapcsolódó cikkek:
https://www.indiegogo.com/projects/kings-and-crosses-graphic-novel-book-history/x/17618857#/
https://arthungry.com/hu/nemeth.levente/5551/kiralyok_es_keresztek
http://nerdblog.blog.hu/2017/09/22/karacsonyra_megkapjuk_a_magyar_tronok_harcat_kiralyok_es_keresztek_
http://www.kilencedik.hu/kiralyok-es-keresztek-kepes-kronikak/
http://randomkult.blog.hu/2017/10/12/kepregenyes_kronika?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare