HétfőBűn – Sztárok titkai hétfőnként a Spirit Színházban

A bűnök csábítóak, a büntetés pedig fájdalmas. Melyik éri meg mégis? Hétfő esténként a Spirit Színház talkshowjában ismert emberek  vallanak titkaikról és bűneikről a kérdezőknek, Bányai Gábornak, Gundel Takács Gábornak, Hegyi Barbarának és Perjés Jánosnak.

Fotó forrása: Spirit Színház

Vannak kérdések, amelyeket feltennénk, ám mégsem merünk, vannak témák, amelyekről ritkán beszélünk. A HétfőBűn színházi talkshow hétről-hétre 100 néző előtt, kilencven percben a hét halálos bűnt járja körül. Hegyi Barbara színészeket és ismert embereket faggat a mohóságról, a falánkságról és mindenről, amiből soha nem elég. A beszélgetés kulcseleme egy recept, amit később mindenki hazavihet.

Gundel Takács Gábor Szatmári Nóra, ezotériával foglalkozó szakemberrel közösen vezeti a beszélgetéseket. Ezeken az  estéken a vezérfonalat mindig az adja meg, hogy Nóra mit lát a vendégről horoszkóp, névelemzés vagy jóslás alapján. Így könnyen lehet, hogy a meghívott vendégről olyan titkok is kiderülnek a nézők előtt, amire ő maga sem számított.

Bányai Gábort minden bűn érdekli, hiszen úgy tartja a bűn a bűntelenség záloga., így ő minden hónapban egyszer a tulajdonságok boltját nyitja meg, ahova vendégei nemcsak bűneiket, hanem megváltásaikat is elhozhatják.  Perjés Jánost pedig az a kérdés foglalkoztatja, meddig is tolhatjuk a hazugságok és a bűnök határait. Meddig fogadható el a csalás és a hazugság, s mikortól válik bűnné?

Egyik kérdező sem ígéri, hogy kész válaszokat ad, de az biztos, nemcsak egy sztárt, de bűneinket és emberi hibáinkat is más megvilágításban látjuk a beszélgetések után. S kik azok, akik vállalkoztak a bűnvallatásra? November 13-án Gundel Takács Gábor Grecsó Krisztiánt, november 20-án Bányai Gábor Gyurkovics Tamást, a Mengele bőröndje – Josef M. Két halála című regény – melynek színpadi változatát november 25-én mutatják be a Spirit Színházban – íróját, november 27-én Perjés János Halász Gábort és Somorjai Tibort kérdezi. Decemberben pedig Papadimitriu Athina és Trokán Anna, Sándor Pál valamint Puzsér Róbert titkaiba és bűneibe nyerhetünk beavatást.

YouTube csatorna: https://www.youtube.com/channel/UCBsZDXKDQcewUbZbV6CPPqw

További információ: http://hetfobun.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/hetfobun.talkshow/

Forrás: Spirit Színház