Bike & Breakfast záróesemény

Október utolsó pénteki napján programokkal és meglepetésekkel zárul a Bike & Breakfast idei sorozata Óbudán. A kerékpározás népszerűsítésére indított III. kerületi ingyenes havi bringásreggelik a második sikeres évet zárják október 27-én.

Fotó forrása: Esernyős

A Bike & Breakfast programsorozat 2016-ban azzal a céllal indult a III. kerületben, hogy az egészséges életmód és a kerékpáros közlekedés előnyeire hívja fel a figyelmet. A programhoz csatlakozott hét vendéglátóhely 2017 februárjától is minden hónapban egyszer pékáruval, friss gyümölcslével és minőségi kávéval várta a biciklivel útnak indulókat.

Havonta több száz kerékpáros – kisgyerekes családok, diákok, nyugdíjasok, baráti társaságok és munkába kerekezők sora – vett részt az Esernyős koordinálásával és Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat támogatásával megvalósult programon. Az egyre nagyobb népszerűségre való tekintettel májustól a www.bikeandbreakfast.hu oldalon regisztrálhattak előzetesen, hogy a vendéglátóhelyek ki tudják szolgálni a résztvevőket.

Fotó forrása: Esernyős

Október 27-ére esik a hónap utolsó pénteki napja, amely egyben a Bike & Breakfast idei záróeseménye is. Reggel 7.00 és 9.00 óra között az előzetesen regisztráltak elfogyaszthatják bringásreggelijüket az Esernyősben (1033 Budapest, Fő tér 2.), aki pedig időben leadta érvényes pecsétgyűjtő füzetét, értékes nyereményekkel gazdagodhat.

A program újításaként összesen 8 pecsétet lehetett összegyűjteni a 13 bringásreggelin az év folyamán. Az érvényesített pecsétgyűjtőket leadók között az október 27-i záróeseményen sorsolják ki az értékes kerékpáros kiegészítőket és egészséges meglepetéseket, és gazdára talál az egyedi összeállítású női kerékpár is.

Helyszín: Esernyős – 1033 Budapest, Fő tér 2.
Időpont: 2017. október 27. Péntek, 7.00-9.00

www.esernyos.hu
www.facebook.com/esernyos

Forrás: Esernyős