Az ég alatt, a Gangesz fölött – Konrád Mónika könyvbemutatója

Konrád Mónika Az ég alatt, a Gangesz fölött című könyvének bemutatója szeptember 26-án, kedden, 17.30-kor az Örkény István Könyvesboltban (1137 Budapest, Szent István krt. 26.).

Meghívott vendég: Jekl László operaénekes

A beszélgetést moderálja: Kőrössi P. József, a Noran Libro kiadó ügyvezető igazgatója

A legnagyobb változás sosem akkor kezdődik, amikor repülőre szállunk, hogy magunk mögött hagyjunk mindent, amit ismerünk. Hosszú évek előzik meg, míg a sóvárgásból gondolat, elhatározás, majd terv lesz. Gyerekként már sejtettem, hogy csak az igaz, teljes, önfeledt pillanatokért érdemes élni. Önfeledt, mert abban a pillanatban már nem vagyunk ott. Elfelejtkezünk magunkról. Azért indultam útnak, hogy hátrahagyva az életem, egy másik, spirituálisan nyitott kultúrában felfedezzem a boldogság eredetét.

„2013-ban eladtam a lakásom és fél év fizetés nélküli szabadságot kérve a munkahelyemtől Indiába utaztam. 2013 júniusában, alig eszmélve a másik világ kábulatából, hazajöttem, majd még az év novemberében Nepálba, Kathmanduba utaztam, ahol egy buddhista monostorban a tibeti buddhizmusról tanultam, majd december közepétől újra Indiában voltam, hogy Rishikeshben töltsem a karácsonyt és hogy találkozzam tanítómmal, a rishikeshi Sivananda Asram idős szerzetesével.” (Részlet a könyvből.)

Az elsőkönyves szerző Budapesten született, angol nyelvtanárként végzett. Gyerekkorától kezdve zongorázott, énekelt, táncolt. Dolgozott a filmgyártásban és asszisztensként a Magyar Állami Operaházban. Jelenleg angolt, jógát és meditációt tanít.

A bemutatót követően a szerző dedikálja a könyvét.

Mindenki szeretettel várnak!

Az esemény Facebook-oldala: https://www.facebook.com/events/468574453513373/

Forrás: Kossuth Kiadó