Gryllus Vilmossal búcsúzik a Pöttömkert

Minden hónapban egy vasárnapra a Budapest Park a gyerekeké lesz, ahol kedvükre játszhatnak és alkothatnak. Nem lesz ez másként szeptemberben sem – az idei év utolsó Pöttömkertjén – ahol a lurkók nagy kedvence, Gryllus Vilmos játszik majd, de a kis focisták legnagyobb örömére a Magyar Labdarúgó Szövetség Szurkolói Falujában is külön programmal várják őket szeptember 3-án.

A szeptemberi Pöttömkert nemcsak azért lesz különleges, mert ez lesz idén az utolsó, de azért is, mert a nyár lezárásaként egy igazi „szupersztár” lép színpadra, a gyerekek egyik legkedveltebb dalszerzője és előadója, Gryllus Vilmos. Persze, nem ő lesz az egyetlen, akit meglátva biztos az örömujjongás: ezúttal is a Kerekítő mondókás mókával indul a reggel, itt lesz Mile Szilvia és gyerek fitnesz csapata, hogy jól átmozgassanak mindenkit, megismerhetjük a Tetovált Állatmentők Egyesületet és a Piros Orr bohócdoktorok is itt lesznek, hogy mosolyt csaljanak az arcokra.

Az ArtPaint pedig ismét szolgálatba áll csillámtetoválásaikkal, ahogy a Magyar Vöröskereszt Ifjúsági tagozata is, hogy mindenféle menő arcfestést készítsenek.

Természetesen ezúttal sem kell a gyerkőcöknek hiányolni semmit, amit eddig megszerettek, így búcsúzóul játszhatnak a Piatnik Interaktív játszóházban, lesz Mizo Tejes Kaland, Fejtörők, Óriás társas, tengerimalac simogatás, szuper tanulóbicajok és a Razor rollerei, valamint egy bemászható kukásautó is. Az ősz közeledtével a népi játszóházban ezúttal a szüret lesz a terítéken és megismerhetik a Dunakanyar Népművészeti Egyesületet is.
Külön meglepetés lesz a kis focisták számára a Magyar Labdarugó Szövetség Szurkolói Faluja, ahol ügyességi foci játékok várják a jövő Ronaldóit.

A szeptemberi Pöttömkertre a felnőttek részére 13 óráig 500 Ft a belépés – a gyerekeknek természetesen egész nap ingyenes – a belépőkből származó bevétel 50 %-a pedig jó célra megy: a Budapest Park a Piros Orr Bohócdoktoroknak adományozza.

További információért és programokért irány a szeptemberi Pöttömkert Facebook eseménye:
https://www.facebook.com/events/472276743133486/?fref=ts

Forrás: Budapest Park