Csavard fel a szöveget! koncert a Pankastic! zenekarral – 2017. szeptember 9. (szombat), József Attila Színház

2017. szeptember 9-én Lackfi János és Vörös István „Csavard fel a szöveget” című könyvének slágerátiratait adja elő a Pankastic! zenekar és vendégei a József Attila Színházban. 

Lackfi János és Vörös István 2016 decemberében megjelent könyvükben azokat a dalokat alakították át énekelhető formában, amelyek ismerősen csengnek minden magyar fülnek.

„Tudta? Tudta, hogy most nyúlik pontosan? Hogy estefelé már szűk a fejem? Hogy szóljon hangosan a gyomrom? Hogy Agyarország nem apácazárda? Hogy én vagyok King és én vagyok Kong? Hogy próbálj meg lázítani? Hogy budapesti trafóházban nagy az Amper mindennap? Hogy milyen életet él millió, billiárd, trilliárd furcsa szám? Hogy van, ami szeretkezés meg nem is? Hogy jaj, úgy élvezem én a légkört?” Hát most megtudja! Ezekkel a szavakkal harangozta be a könyvet az Athenaeum Kiadó. S hasonlóképpen lehetne a szeptemberi koncertet is, amelyen a vidám hangulatról, a magas színvonalú hangszeres előadásról és a különleges hangzásról Pálmai Panna énekes, Csurkulya József cimbalmos, Vázsonyi János szaxofonos, Lombos Pál bőgős, Dani János és Kardos Dániel gitárosok és Nagy Zsolt dobos gondoskodik.

A Pankastic! tagjai már a zenekar fennállásának első éve után kimagasló sikereket értek el. Üde színfoltként tűntek fel a magyar könnyűzenei palettán. Eredeti stílusuk, melyet Django-Popnak neveztek el, a “boldog békeidők” jazz-es hangzásvilágát ötvözi a modern pop és világzene egyediségével.

A Csavard fel a szöveget! színházi koncerten a felejthetetlen élményt a vendégművészek is garantálják a közönségnek, Fehér Anna, Létay Dóra és Szávai Viktória is énekel majd.

A koncertet a József Attila Színház és a Clavis Irodalmi Ügynökség koprodukciójában rendezik meg.

Jegyek: 2.800,- Ft-os egységáron a jegy.hu-n és a színház jegypénztárában kaphatók.

Forrás: József Attila Színház