Robin Hood musical 2017. augusztus 26. (szombat), 20.30, Tokaj Fesztiválkatlan

Augusztus 26-án új szereposztásban mutatják be a Robin Hood című musicalt a Tokaj Fesztiválkatlanban. A darab izgalmas feldolgozásban meséli el a tolvajok fejedelmének történetét.

Fotó forrása: Fesztiválkatlan

Különleges feladatra vállalkozott Szomor György rendező, egyben zeneszerző és Miklós Tibor dalszöveg író: a sherwoodi erdő hősének klasszikus történetét, amelyen generációk nőttek fel, nem csak megzenésített formában, hanem a mai fiatalok nyelvén viszik színre. Az élő zenekarral játszott előadásban a lírai jelenetek mellett látványos tömeg- és táncképeket, illetve lenyűgöző kaszkadőr elemeket tartalmazó akciójeleneteket láthatnak a nézők.

A történetet mindenki ismeri, az angol mondakör legismertebb hőse, a tolvajok fejedelme fosztogatja az angliai Nottinghamshire megyében utazókat, hogy amit a gazdagoktól elvesz, azt a szegényeknek adhassa. Robin Hoodot a népszerű műsorvezető és zenész, Kovács Áron alakítja. A jó és a rossz harcáról szóló romantikus történetben a szerelmi szál is megjelenik, Lady Mariann szerepében a Budapesti Operettszínház ünnepelt tehetsége, Gubik Petra látható. A felejthetetlen élményről továbbá olyan nagy nevek gondoskodnak, mint az ország egyik legkedveltebb humoristája és színésze Hajdú Steve, az X-faktorban befutott és azóta számos musicalből ismert Vastag Tamás, illetve a színészként és musicalszínészként is sikeres Gesztesi Károly.

Szereposztás:
Robin Hood – Kovács Áron
Nothingami bíró – Forgács Péter
Lady Mariann – Gubik Petra
Lord Gisborne – Gerner Csaba
William – Vastag Tamás
Lady Marian szolgálója – Palla Szabina
Tuck barát – Gesztesi Károly
Oroszlánszívű Richárd – Dancs János
Little John – Hajdú Steve

ZENESZERZŐ: Szomor György
DALSZÖVEG SZERZŐ: Miklós Tibor
JELMEZTERVEZŐ: Papp Janó
DÍSZLETTERVEZŐ: Bátonyi György, Szolga István
MOZGÁS: Gyöngyösi Tamás
KOREOGRÁFUS: Hajdu Anita
HANGSZERELÉS: Lippényi Gábor

RENDEZŐ: Szomor György

Jegyek: fesztiválkatlan.hu

Forrás: Fesztiválkatkan