Magyar zenekar a liverpooli Beatles szentélyben

Hazánk legnépszerűbb Beatles tribute zenekara a The Bits képviseli 2017-ben Magyarországot és a magyar Beatles közösséget a világ legjelentősebb Beatles fesztiválján, a liverpooli Beatle Week-en.

Az együttes idén már több különleges koncerten tisztelgett a Beatles életműve előtt, többek közt nemrég a Kobuci kertben az Országos Beatles találkozón hozták össze hazánk és a határon túli Beatles rajongókat egy egész délutános-estés programsorozatra. A zenekar 2015 júniusában egy maratoni előadáson száz dalt adott elő egyhuzamban a legendás négyes repertoárjából.

A liverpooli felkérés egyenesen a világhírű Cavern Club-tól érkezett, ahol a Beatles maga 292 koncertet adott 1961 és 1963 között. A The Bits a fesztivál keretében 7 koncertet ad különféle helyszíneken, így a legendás Cavernben is, valamint a fesztivál főnapján vasárnap egy kiemelt koncerten, a német Höfner gitárgyár által rendezett eseményen mutatja be, hogy hogyan szólt annak idején Paul McCartney basszusgitárja. Az érdeklődők a zenekar Facebook oldalán és Instagramon követhetik nyomon a csapat minden mozzanatát Liverpoolban.

Honlap: http://thebits.hu
Facebook: https://www.facebook.com/thebits.hu
YouTube: https://www.youtube.com/user/thebitshu
Instagram: https://www.instagram.com/thebits.hu