Rock&roll popsanzon – FRENK koncert

A nyár egyetlen budapesti koncertjére készül a megújult formációval jelentkező Frenk, aki korábban a Hiperkarma tagja volt, de jelenleg is koncertezik a Budapest bárral, az új zenekari felállással pedig vidéki klubokban, fesztiválokon találkozhatott velük a közönség. Augusztus 29.-én a Kobuci kertbe várnak mindenkit, ha pedig még nem hallottátok őket élőben, akkor most a zenekar két live session videóval is jelentkezett, így képet kaphattok arról, hogyan is szól élőben az új formáció.

Frenk © Galgóczi Németh Kristóf

A két dal közül az egyik a koncerteken is bizonyított „Jobb megijedni”, ami a készülő nagylemezen fog megjelenni, a másik pedig a „Minden ellen”, ami az egyik régebbi album címadó dala.


 

A mostani Kobuci kertben tartott koncert a nyár egyetlen koncertje, ahol ráadásul fúvósokkal kiegészülve játszik a zenekar.

Esemény: https://goo.gl/4CeXuY

Rock&roll popsanzon a nagyvárosi éjszakák füstös lokáljaiban. Éjszakai élet, és minden ami vele jár. Különös és magával ragadó, bizarr, erotikával túlfűtött világ, túlélési útmutató kezdőknek és haladóknak.

Vagyis augusztus 29.-én a Kobuci kertben „Nyitott szemmel, Nagyvárosi éjszakák, 1formaság kora”, régi és új dalok egyaránt hallhatóak lesznek a készülő nagylemezről.

www.frenk.hu