Zséda a Budapest Parkban ünnepli szólókarrierje indulásának 15. évfordulóját

Magyarország egyik legsikeresebb énekesnője tavaly megjelent, Kémia című albumával történetében új fejezethez érkezett. Zséda zenéje mindig is egyet jelentett a kibontakozás és felszabadultság élményével, így a mostani, minden ízében friss zenei produkció és annak nyári turnéja megismételhetetlen alkalomnak ígérkezik.

A nagyszabású koncertkörút csúcspontja lesz Zséda augusztus 12-i fellépése a Budapest Parkban, ahol az énekesnő eddig soha nem látott oldaláról mutatkozik meg. Egy feledhetetlen este erejéig a legnevesebb koncerttermeket cseréli az ország legnagyobb szabadtéri klubjának színpadára, ahol a Kémia dalai mellett a legnagyobb slágereké lesz a főszerep. A legújabb lemez egyik kiemelkedő alkotása az Eperhold, amely eredeti hangzásvilágával, különleges, lüktető ritmusával és szövegével tökéletesen visszaadja a Budapest Park hangulatát, nem véletlen, hogy a régóta tervezett együttműködés végül ennek a dalnak köszönhetően ért révbe. Az Eperhold rövid időn belül a kereskedelmi rádiók egyik kedvence és ezzel együtt az idei nyár életérzésének emblematikus slágere lett. Zséda szólókarrierje pont 15 évvel ezelőtt indult a Valahol egy férfi vár című felejthetetlen szerzeménnyel, az énekesnő pedig azóta közel 20 toplistás számot készített. A mostani koncert ennek megkoronázásaképpen a 2009-es, máig egyedülálló Aréna show-hoz hasonló nagyszabású fellépés lesz. A dobok mögött a világhírű Borlai Gergőt is hallhatja majd a közönség, aki folyamatos külföldi turnékörútjáról csak az énekesnő kedvéért látogat haza.

A nagykoncerten bebizonyosodik, Zséda még rengeteg meglepetést tartogat számunkra: sodró dalaiban egyszerre lesz jelen a Cotton Club Singers-ben megismert és imádott, eszményi nő alakja, valamint a kihívó, vagány frontember karaktere.

Zséda Budapest Park-béli fellépésére jegyek elővételben már kaphatók a helyszínen és a prominens jegyirodák országos hálózatában: http://www.budapestpark.hu/event/zseda-20170812

Event: https://www.facebook.com/events/1503274659728646/?fref=ts